Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: A helyzet kulcsa az edzés

Ma a tested gyógyításában nyújt neked segítséget Rafael arkangyal:

„A tested megérdemli azt, hogy törődj vele. A tested megérdemli azt, hogy kényeztesd és szeretettel dédelgesd.
A tested mindig pontos visszajelzést ad arról, hogy milyen gondolatok vannak benned, és arról, hogy milyen gondolatokkal fordulsz önmagad felé.
Azzal, ha szeretetteli gondolatokat választasz önmagad felé gyógyítod a testedet.
Azzal, ha megbocsátással fordulsz önmagad felé, és meggyógyítod a bűntudatodat gyógyítod a testedet.
Nem baj, ha nem megy elsőre. Nem baj, ha nem tudsz elsőre szeretettel gondolni magadra és a testedre. Nem baj, ha nem tudod elsőre megbocsátani magadnak a múltadat, azt amit tettél, vagy amit elmulasztottál. Próbáld meg újra és újra.
Pont úgy, mint amikor a testedet edzed, edzheted a testedről és az önmagadról való gondolkodásodat. Minden nap kijelölhetsz egy időintervallumot, amikor csak szeretettel, elfogadással és megbocsátással gondolsz magadra. Lehet, hogy ez az intervallum eleinte csak pár perc vagy pár másodperc. Ha azonban minden nap tudatosan ugyanabban az időpontban gyakorold az önszeretet, az önelfogadás és a megbocsátás gondolatait akkor egyre tovább tudod fenntartani ezt a szeretetteli gyógyító állapotot. Idővel pedig eljuthatsz oda, hogy egész nap szeretettel, elfogadással és megbocsátással gondolsz magadra és másokra is.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című az e-könyvben gyógyító meditációt is találsz Rafael arkangyallal.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!