Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Alternatív gyógyászat

Az angyalok ma segítenek neked abban, hogy megtaláld a tested számára legjobb gyógymódokat. Rafael arkangyal a gyógyítás angyala segít abban, hogy új, gyógyító szokásokat vehess fel:

„Isten Szeretett Gyermeke, nem mindegy, hogyan és milyen módon táplálod használod és pihenteted a testedet. A testednek megfelelő táplálékra, gondoskodásra és pihenésre van szüksége.
Sokféle módszer létezik arra, hogy hogyan gyógyítsd, ápold és gondozd a testedet. Gyakran abba a hibába esel, hogy azt hiszed a testednek az a jó, ami másoknak jó. Gyakran azt hiszed, hogy ha egy módszer működött valakinél, akkor az a módszer majd nálad is működik. De ennek nem kell így lennie.
Ahány ember annyiféle test. Olyan sokféle feladattal és olyan sokféle testtel érkeztetek a Földre, hogy szükség van a módszerek sokaságára, szükség van arra, hogy kiválaszthassátok a hozzátok legjobban illőt.
Ha szeretnél változtatni a testeden, ha szeretnél lefogyni, vagy meghízni, meggyógyulni vagy megszépülni, akkor nem az a lényeg, hogy valaki más megoldásait lemásold.
Az lényeg, hogy a belső hangodra és a tested jelzéseire hallgatva megtaláld a te módszeredet, a te utadat, azt a megoldást, ami neked jó, ami a te tested számára működik.”

Ha ma kéred, Rafael arkangyal segít megtalálnod ezt a módszert. Érdemes ma egy ehhez hasonló fohásszal kérned Rafael arkangyal segítségét:
Kedves Rafael arkangyal! Köszönöm, hogy ebben a helyzetben megmutatod, hogy mi a legjobb a testem számára! Köszönöm, hogy gyógyító szeretettel töltöd fel a testemet és megmutatod azt az életmódot, amelyre a testemnek szüksége van. Köszönöm, hogy elvezetsz azokhoz a szakemberekhez akik könnyedén és hatékonyan segítenek nekem meggyógyítani a testemet.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című az e-könyvben gyógyító meditációt is találsz Rafael arkangyallal.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!