Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Bízd ránk a gondjaidat

A mai angyali üzenet segít minden helyzetet megoldanod:

„Isten Szeretett Gyermeke nem kellene gondokkal küszködnöd. Az Ég szándéka nem az, hogy nehézségeket tapasztalj meg, sem pedig az, hogy fájdalommal küzdj vagy szenvedj. Isten leghatározottabb szándéka az veled, hogy a boldogságot és az örömet tapasztald meg itt a földön.
Isten leghatározottabb szándéka az, hogy minden egyes ember boldogságot, örömet és szeretetet tapasztaljon meg itt a földön – függetlenül a származásától, a bőrszínétől a vallásától, a szexuális orientációjától, a nemétől vagy bármilyen más adottságától. Isten azért teremtette sokfélének az embereket, mert istent a sokféleség gyönyörködteti. A sokféle emberen keresztül Isten sokféle módon tapasztalhatja meg a boldogságot.
Vedd észre, hogy a gondjaidat az okozza, ha másokra figyelsz.
Talán szerinted mások nem úgy élnek, ahogyan élniük kellene, és ezzel felbosszantod magad. Talán túl sok energiát fordítasz arra, hogy másokat letérítsd a saját útjukról, arról az útról, amelyet Isten szánt nekik, és amelyik más, mint a te utad. Azzal, hogy másokat el akarsz téríteni az útjukról, és azt akarod, hogy ugyanazt az utat járják mint te másoknak is fájdalmat okozol, és magadnak is, hiszen neked a saját utadat kellene járnod. Amíg valaki mást meg akarsz akadályozni abban, hogy azt tegye, amire Isten teremtette őt, és amit a szíve szerint tenne addig két ember boldogságát akadályozod meg: Az övét és a magadét.
Az is lehet, hogy épp ellenkezőleg teszel: Nem másokat akarsz arra az életre rávenni, amiben te hiszel, hanem te akarsz úgy élni mint mások. talán azt hiszed, hogy meg kell változnod, és olyanná kell válnod, mint valaki más. Talán egy példaképed, egy szerinted sikeres, vagy szerinted boldog ember életét akarod lemásolni. Ez is garantált boldogtalanságot hoz az életedbe, hiszen talán nem rendelkezel azokkal a képességekkel, adottságokkal és lehetőségekkel, mint ő. De ha rendelkezel is, akkor sem tudod lemásolni azt amit ő tesz, hiszen te nem vagy ő. Ilyen módon pedig boldogtalanná teszed önmagadat, hisze a kitűzött célod elérhetetlen.
Ha azonban mások helyett önmagadra figyelsz máris megszabadulhatsz a nehézségektől: Ha arra figyelsz, hogy téged mi tesz boldoggá, ha arra figyelsz, hogy mi jelent örömet a számodra, és mi az, ami szeretettel tölt el máris meglelted a saját utadat. Abban a pillanatban, hogy a saját boldogságodat tűzöd ki célul máris elindulsz a saját utadon. Amikor pedig a saját utadon jársz garantáltan megérkezel abba a szeretetei és boldog állapotba, amelyet az ég szán neked.
Ma tehát add át nekünk angyaloknak a gondjaidat. Ahelyett, hogy mások megváltoztatásával törődnél, bízd ránk őket. Mondj el értük egy imát, és tudd: Az angyalok körülveszik őket, és szeretettel segítik őket, tehát neked nem kell befolyásolnod őket, és nem kell belefolynod a döntéseikbe. Ahelyett pedig, hogy valaki más másolnál egyszerűen csak tedd fel nekünk angyaloknak a kérdést: Ki vagyok én? Milyen vagyok én? Isten milyen módon szeretné megtapasztalni a boldogságot és az örömet rajtam keresztül? Melyek azok a boldog pillanatok, amelyek éltetnek engem? Mi angyalok pedig megmutatjuk neked a választ a kérdéseidre, és segítünk abban, hogy megtaláld a valódi boldogságodat.
Isten Szeretett Gyermeke ne felejtsd el, hogy a gondok nem természetesek, a nehézségeket vagy a fájdalmakat nem Isten teremtette. Épp ezért neked nem is kell a gondokban, a nehézségekben, vagy a fájdalmakban megmaradnod. Ehelyett bízd ránk a gondjaidat, a nehézségeidet és a fájdalmaidat, és hagyd, hogy meggyógyítsuk azokat Isten gyógyító Szeretetével!”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című az e-könyvben gyógyító meditációt is találsz Rafael arkangyallal.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!