Angyali Segítség

Az Angyali Segítség angyalműhelyei

Az angyalműhelyek egynapos workshopok, gyakorlati foglalkozások, amelyeken egy-egy életterületünkre hívjuk be az angyali segítséget. Az angyalműhelyek célja, hogy az angyalok segítségével megváltoztassuk az életünket. Többféle témában szervezek angyalműhelyeket, ezek forgószínpad szerűen ismétlik egymást. A különböző angyalműhelyek listáját és rövid leírását itt találod. A linkekre kattintva bővebb információt kapsz az angyalműhelyekről és megtalálod a következő időpont jelentkezési lapját is.

Ariel1

Bőségteremtő angyalműhely

Te is élhetsz bőségben és boldogságban, ebben segít a Bőségteremtő angyalműhely. Az Univerzumban bőség vesz körül bennünket. Gyakran energiablokkok, negatív hiedelmek gátolnak bennünket abban, hogy ezt a bőséget beengedjük a saját életünkbe. Az angyalok és az arkangyalok szeretetteljes segítségével feloldhatjuk ezeket a gátló tényezőket és utat nyithatunk az életünkben a bőség áradásának.
Ide kattintva olvashatod el a Bőségteremtő angyalműhely teljes ismertetőjét, és itt találod a következő workshop jelentkezési lapját is.

il_570xN.383822648_lzfr

Szerelemteremtő angyalműhely

Angyalaid tudják, milyen fontos számodra, hogy szerető, támogató, boldog párkapcsolatban élhess, amelyben kiteljesedhetsz. A szerelem angyalai azon munkálkodnak, hogy mindannyian inspiráló és boldog kapcsolatban élhessünk lelki társunkkal. Az angyalműhelyen megtanuljuk, hogyan kérhetjük a szerelem angyalainak segítségét abban, hogy boldog és számunkra megfelelő kapcsolatban élhessünk.
Ide kattintva olvashatod el a Szerelemteremtő angyalműhely teljes ismertetőjét, és itt találod a következő workshop jelentkezési lapját is.

018afca12b13b90c2541063c1075cee6

Életfeladat megismerő angyalműhely

Az angyalok szeretetteli útmutatása segít felismerni, hogy mi az életfeladatod, mi az a személyes (és globális) cél, amiért ezt az inkarnációt választottad. Angyalaid és az arkangyalok szívesen megmutatják, mi mindent kell megtapasztalnod az életutadon, mi a számodra ideális foglalkozás, merre érdemes elindulnod, és milyen döntéseket érdemes meghoznod. Az Életfeladat megismerő angyalműhelyen együtt dolgozunk majd az őrangyalaiddal és néhány arkangyallal is.
Ide kattintva olvashatod el az Életfeladat megismerő angyalműhely teljes ismertetőjét, és itt találod a következő workshop jelentkezési lapját is.

***

Ha kérdésed van, írj e-mailt az r.kover.balazs(a)gmail.com címre!

Az angyalterápiáról és az angyali üzent közvetítésről  (angyalkártya jóslásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség Hírlevélre itt iratkozhatsz fel.

A facebook oldalunkon szeretetteli közösségben beszélgethetsz az angyalokról, Dr. Doreen Virtue angyalkártyáiról és könyveiről, az angyalterápiáról és a spiritualitásról is.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!