Angyali Segítség

Csakragyógyító angyalműhely

Az első Csakragyógyító angyalműhely időpontja:
2017. június 18., vasárnap

Ezen az egynapos programon megismerkedhetsz a csakrákkal, megtudod, hogy melyik csakrának mi a feladata és milyen szerepet játszik a tested gyógyításában, az életed, a sorsod alakításában. Megtanulhatod, hogy melyik arkangyalokkal érdemes együtt dolgoznod a csakráid tisztításában, energetizálásában. A Csakratisztító angyalműhelyen elvégzünk egy különleges – sehol máshol nem hozzáférhető – angyalmeditációs ciklust. Ezek az egymásra épülő meditációk hatékonyan gyógyítják-tisztítják a csakráidat és az egész energiarendszeredet is.

Neked szól a Csakragyógyító angyalműhely egész napos program, ha…
…fáradtnak, erőtlennek érzed magad.
…több energiára van szükséged az életben.
…úgy érzed, hogy neked semmi sem sikerül.
…szeretnéd felerősíteni a teremtő energiádat, és ha szeretnéd felgyorsítani a teremtő folyamataidat.
…tanácstalannak érzed magadat, kilátástalannak véled a helyzetedet.
…szeretnél többet megtudni a csakrákról.
…érdekel az energiagyógyítás vagy az angyalterápia.
…szeretnéd, hogy az angyalok alaposan megtisztítsák, „újraindítsák” a csakráidat.
…szeretnéd kipróbálni az angyalokkal való közös munkát.

Mi történik a workshopon?
A gyakorlati munkára fogunk koncentrálni, a lehető legkevesebb elmélettel, és a lehető legtöbb gyakorlattal, játékkal, meditációval és önismereti munkával. Megismertetlek a csakrákkal és az energiatesttel és végigvezetlek egy angyalmeditációs cikluson. A nap végére minden csakrád tiszta, nyitott és jól működő lesz. A nap végére azt is pontosan tudni fogod, hogy hogyan tarthatod karban otthon a csakráidat.

Miért érdemes eljönnöd?
Az angyalműhely olyan, mint egy egynapos angyalterápiás foglalkozás, amely csak egy témára koncentrál. Azáltal, hogy harmonizálod a csakrarendszeredet az egész életedben is megjelenik a harmónia, hiszen az életed, a sorsod pont olyan, mint a csakrarendszered. Ha egy-egy életterületeden elakadást tapasztalsz meg, az csak a csakráid blokkjainak tükröződése. Ha az angyalok segítségével eloszlatod ezeket a blokkokat, megszűnik az elakadás is az életedben.

Újdonság: támogató csoport
Az angyalműhely elvégzése után csatlakozhatsz az Angyali Segítség Facebook támogató csoportjához. Ebben a csoportban beszélgethetsz azokkal, akik szintén érdeklődnek az angyalok iránt, és akik maguk is együttműködnek az angyalokkal. A csoportban lehetőséged lesz arra, hogy a hozzád hasonló érdeklődésű társaiddal átbeszélhesd az élményeidet és a megtapasztalásaidat. A  csoportban izgalmas új lehetőségekkel és programokkal várlak!

Mikor és hol lesz a Csakragyógyító angyalműhely?
2017. június 18-án, vasárnap 10 – 18 óráig.
A helyszín Budapest, XII. kerületében a Déli pályaudvar közelében van. A pontos helyszínről minden jelentkezőt levélben tájékoztatok.

Mennyibe kerül?
A Csakragyógyító angyalműhely részvételi díja 16.500 forint.
Az angyalműhely díjának befizetési módjáról minden jelentkező részletes tájékoztatót kap a jelentkezés visszaigazolásával együtt.
A részvételi díj a következő költségeket tartalmazza: a workshop elvégzését igazoló oklevél, az angyalműhelyen használt kellékek, oktatási anyagok, a jegyzetkészítéshez szükséges jegyzetfüzet és írószer, a rendezvény alatt fogyasztott tea, keksz, sütemény, valamint a terembérleti hozzájárulás.

Hogyan jelentkezhetsz?

A Csakragyógyító angyalműhelyre ide klikkelve jelentkezhetsz. (A jelenkezési lap új ablakban nyílik meg.)
A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadom el. A helyek betelése után a jelentkezéseket lezárom, és nem tudok új férőhelyeket biztosítani az ez után jelentkezők számára.  Minden jelentkező részletes tájékoztatót kap a részvételi díj befizetésének módjáról, a helyszínről, annak megközelíthetőségéről, és minden más praktikus tudnivalóról.
A program kiscsoportos, személyes jelenlétet igényel, a limitált létszám miatt kérlek, minél hamarabb jelentkezz, hogy bebiztosítsd helyedet a csoportban!

Angyali Segítség Angyalgaranciák
A Csakragyógyító angyalműhelyben biztosan találkozol az angyalokkal, és biztosan megérted az angyalokkal való együttműködés módszereit. Nézd meg itt, hogy az Angyali Segítség Angyalgaranciák hogyan garantálják ezt!

Nézd meg azok beszámolóit, akik részt vettek hasonló rendezvényen az Angyali Segítség szervezésében!

Egyéb tudnivalók
– A részvételhez semmiféle előképzettségre, tehetségre vagy spirituális tapasztalatra sincs szükség, ugyanakkor az angyalokkal régóta foglalkozók is új ismeretekre és új tapasztalatokra tehetnek szert a Csakragyógyító angyalműhelyen.
– A rendezvényen lezser, kényelmes ruha viselése ajánlott.
– Az angyalmunkához szükséges kellékeket biztosítom, a tanuláshoz, gyakorláshoz, jegyzeteléshez semmit sem kell magaddal hoznod.
– A workshop idejére teát és nassolni valót biztosítok, ebédre kérlek csomagolj magadnak hideg élelmet, vagy válaszd a helyszín közelében található étkezdék valamelyikét. (Ezekről a jelentkezőknek részletes ismertetőt küldök a rendezvény előtt.)
– A terem 9.30-kor nyit, a program előtt ismerkedésre, teázásra lesz lehetőség.
– Regisztráció 9.30 és 10.00 óra között zajlik.


Ha kérdésed van, írj e-mailt az r.kover.balazs(a)gmail.com címre!

Az angyalterápiáról és az angyali üzent közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség Hírlevélre itt iratkozhatsz fel.

A facebook oldalunkon szeretetteli közösségben beszélgethetsz az angyalokról, Dr. Doreen Virtue angyalkártyáiról és könyveiről, az angyalterápiáról és a spiritualitásról is.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!