Angyali Segítség

Angyaltanfolyam 1.: Angyalok és Arkangyalok

A következő tanfolyami csoport:
2017 július 29-30. (szombat-vasárnap) – Budapest
(ide klikkelve jelentkezhetsz)

Minden pillanatban angyalok vesznek körül bennünket. Isten szeretetteljes hírnökei semmi másra sem vágynak, mint arra, hogy tudomást szerezzünk a létezésükről, kérjünk tőlük segítséget, és hálával fogadjuk is el a támogatásukat. Az angyalbirodalom segítségével boldog, szeretetteli életet alakíthatsz ki, megtalálhatod életfeladatodat, megoldhatod anyagi gondjaidat, rendezheted a családi vagy párkapcsolati konfliktusokat. Az angyalok segítenek közelebb kerülni önmagad boldogságához, teljességéhez és Istenhez.

Mi történik az angyaltanfolyamon?
Ezen a két napos angyaltanfolyamon megismerkedhetsz az Angyalbirodalommal, találkozhatsz őrangyalaiddal, és megtudhatod, hogyan szólíthatod őket. Megismerkedünk az arkangyalokkal, és megtanuljuk, hogy milyen ügyben melyik arkangyal segítségét érdemes kérnünk. A tanfolyamon olyan, a hétköznapokban is könnyedén használható technikákat, meditációkat, fohászokat tanulunk, amelyek jobbá, boldogabbá és szeretettelibbé teszik az életünket. A hangsúlyt a gyakorlati munkára és a személyes tapasztalatokra helyezzük. Az Angyalok és arkangyalok című angyaltanfolyam kezdőknek és régóta az angyalokkal foglalkozóknak is hasznos.

Nézd meg a részletes napi programot:

Első nap
Az őrangyalokkal való ismerkedéssel kezdjük az angyaltanfolyami munkát. Megismerkedünk saját őrangyalainkkal, és a saját érzékszerveinkkel is meggyőződünk az angyalok létezéséről. Megismerjük az angyali jelenlét jeleit, megtanuljuk értelmezni az angyali jeleket, és követni az égi inspirációkat. Megtanulunk kérni az angyali birodalomtól, megtanuljuk elfogadni az égi segítséget (és foglalkozunk azzal is, hogy mit tegyünk akkor, ha látszólag nincs válasz a kérésünkre). Megismerjük és megtisztítjuk az intuitív kommunikációs csatornáinkat, így sokkal tisztábban, hatékonyabban kommunikálhatunk az angyalokkal. Megismerkedünk az angyali számok jelentésével, az angyalmantrák használatával és hasznával. Őrangyalunkkal tudatos kapcsolatot alakítunk ki, egy meditáció segítségével pedig átadjuk az összes aggódó és negatív gondolatunkat az angyaloknak. Ez a tisztító meditáció a későbbiekben is a segítségünkre lesz, ha úgy érezzük, elhatalmasodnak rajtunk a negatív érzések és gondolatok.

Második nap
A második angyaltanfolyami napot az arkangyalok társaságában töltjük. Megismerkedünk tizenöt arkangyallal: Ariellel, Azraellel, Chamuellel, Gabriellel, Haniellel, Jeremiellel, Jophiellel, Metatronnal, Mihállyal, Rafaellel, Raguellel, Raziellel, Sandalphonnal, Uriellel és Zadkiellel. Megtanuljuk a különböző arkangyalok feladatait, és azt is, hogy hogyan kérhetjük támogató segítségüket. Megtanulunk aurát, csakrát és teret tisztítani az arkangyalok segítségével. A szerelmi, családi életünkben, a munkánkban, a pénzügyekben, az egészségünk javításában és a spirituális életfeladatunkban is az arkangyalok támogatásával érünk el fejlődést ezen az angyaltanfolyami napon. A nap végére tizenöt segítő baráttal leszünk gazdagabbak, és elmondhatjuk, hogy a jövőben minden problémánk megoldásához tudunk arkangyali segítséget kérni.

Neked szól az Angyalok és arkangyalok tanfolyam, ha…
…szeretnéd megtapasztalni az angyalok jelenlétét és támogató szeretetét.
…szeretnél megismerkedni az őrangyaloddal, szeretnéd megtudni a nevét.
…meg akarod ismerni az arkangyalokat és szívesen dolgoznál együtt velük.
…egy elmélyült angyalmunkákkal, meditációkkal, vizualizációkkal töltött hétvégére vágysz.
…már van kapcsolatod az Angyalbirodalommal, de szeretnél tudatosabb angyalmunkát végezni.
…szeretnéd megérteni az angyalokkal kapcsolatos élményeidet, az angyaloktól származó jeleket.
…angyali segítségre, angyali beavatkozásra van szükséged az életedben.
…angyali, arkangyali energiák segítségével szeretnél javítani nemcsak a saját helyzeteden, de a családod és környezeted életén is.
…meg szeretnéd tanulni az angyalokkal és arkangyalokkal való együttműködés módszereit.
…már elvégeztél egy angyaltanfolyamot, de még tovább szeretnéd gazdagítani a tudásodat, vagy még közelebb szeretnél kerülni az angyalokhoz.

Mikor és hol lesz a tanfolyam?
2017 július 29-30. (szombat – vasárnap)
A helyszín Budapest belvárosában a II. kerületben, a Széll Kálmán (Moszkva) tér közelében található. A tanfolyam pontos helyszínéről minden jelentkezőt e-mailben értesítek.
A tanfolyam mindkét nap 10-től 18 óráig tart.

Mennyibe kerül?
A kétnapos angyaltanfolyam részvételi díja: 32.000,- forint.
A tanfolyami díj befizetési módjairól minden jelentkező részletes tájékoztatót kap a jelentkezés visszaigazolásával együtt.
A részvételi díj a következő költségeket tartalmazza: a tanfolyam elvégzését igazoló oklevél, az angyaltanfolyamon használt kellékek, oktatási anyagok, a jegyzetkészítéshez szükséges jegyzetfüzet és írószer, a tanfolyam alatt fogyasztott tea, ásványvíz, keksz, sütemény, valamint a terembérleti hozzájárulás.

Hogyan jelentkezhetsz?
Ide kattintva jelentkezhetsz a július 29-30-i angyaltanfolyamra. (A jelentkezési lap új ablakban nyílik meg)
A jelentkezési határidő: július 21., vagy a helyek erejéig.
A megadott jelentkezési határidő után nem tudsz jelentkezni a tanfolyamra. 
A tanfolyamra történő jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében veszem figyelembe.
A helyek betelése után a jelentkezéseket lezárom, és nem tudok új férőhelyeket biztosítani az ez után jelentkezők számára. 
Minden jelentkező részletes tájékoztatót kap a tanfolyami díj befizetésének módjáról, a helyszínről, annak megközelíthetőségéről, és minden más praktikus tudnivalóról.
A program kiscsoportos, személyes jelenlétet igényel, a limitált létszám miatt kérlek, minél hamarabb jelentkezz, hogy bebiztosítsd helyedet a csoportban!

Angyali Segítség Angyalgaranciák
Angyaltalálkozás garancia: Az Angyalok és Arkangyalok angyaltanfolyamon biztosan találkozol az angyalokkal, és biztosan megtapasztalod az angyalokkal való együttműködés módszereit. Ha ez még sem így történne, már az első tanfolyami nap végén visszafizetem a teljes részvételi díjadat.
Nézd meg itt, hogyan működik az Angyali Segítség Angyaltalálkozás garancia!

Megértés garancia: Ha úgy érzed, hogy elfelejtetted azokat a technikákat, amelyeket az Angyalok és Arkangyalok tanfolyam két napja alatt tanultál, akkor ingyen részt vehetsz ismétlőként egy következő Angyalok és Arkangyalok című tanfolyamon. Így nem kell attól félned, hogy elfelejted az itt tanultakat, vagy nem tudod átültetni azokat a hétköznapokba.
Nézd meg itt, hogyan működik az Angyali Segítség Megértés garancia!

ÚJDONSÁG: Nézd meg azok beszámolóit, akik elvégezték az Angyalok és Arkangyalok című angyaltanfolyamot!

Egyéb tudnivalók
– A részvételhez semmiféle előképzettségre, tehetségre vagy spirituális tapasztalatra sincs szükség, ugyanakkor az angyalokkal régóta foglalkozók is új ismeretekre és új tapasztalatokra tehetnek szert az angyaltanfolyamon.
– Az Angyalok és arkangyalok tanfolyam elvégzése azok tudását is gazdagítja, akik más típusú angyaltanfolyamon már részt vettek.
– A tanfolyamon lezser, kényelmes ruha viselése ajánlott.
– Az angyaltanfolyamon szükséges kellékeket biztosítom, a tanuláshoz, gyakorláshoz, jegyzeteléshez semmit sem kell magaddal hoznod.
– A tanfolyam idejére gondoskodom teáról, ásványvízről és nassolni valóról. Ebédre kérlek csomagolj magadnak hideg élelmet, vagy válaszd a helyszín közelében található étkezdék valamelyikét. (Ezekről a jelentkezőknek részletes ismertetőt küldök a tanfolyam előtt.)
– A terem 9.30-kor nyit, a tanfolyam előtt ismerkedésre, teázásra lesz lehetőség.
– Regisztráció 9.30 és 10.00 óra között.

Ha kérdésed van, írj e-mailt az r.kover.balazs(a)gmail.com címre!

A facebook oldalunkon folyamatosan teszünk közzé információkat, érdekességeket a tanfolyamról; itt beszélgethetünk Dr. Doreen Virtue angyalkártyáiról és könyveiről, az angyalterápiáról és a spiritualitásról is.

Az angyalterápiáról és az angyali üzent közvetítésről  (angyalkártya jóslásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség Hírlevélre itt iratkozhatsz fel.

 

A bejegyzés képeiért köszönet Pásti Nórának!

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!