Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Szünet

A mai angyalkártya arra kér, hogy adj magadnak szünetet! Hagyd, hogy egy kicsit megpihenj. Ahelyett, hogy folyton hajtod magadat, teljesítményeket írsz elő önmagad számára, célokat tűzöl ki, határidőkben gondolkodsz és részeredményekre gyúrsz, pihenj egy kicsit. A testednek, a lelkednek és az elmédnek is szüksége van egy kis szünetre. Minden porcikád arra vágyik, hogy végre megpihenhessen,… Tovább »

Teremts boldog új évet az angyalok segítségével!

Az új év közeledtével eljött az ideje, hogy felkészüljünk az évváltásra, elengedjük az óév kudarcait, fájdalmait, félelmeit, és tekintetünket az új év boldogságára függesszük. Az angyalok természetesen ebben is segítenek bennünket. Búcsúzz el az óévtől! Érdemes a napokban rászánnod egy fél órát arra, hogy lezárd a 2013-a évedet és megszabadulj az összes negatív gondolattól, fájdalomtól,… Tovább »

Szerdai angyalkártya

Mihály arkangyal ma arra emlékeztet, hogy tele vagy lehetőségekkel. Ha nem így látod. akkor ez a szeretetteli és erős angyal segít neked, hogy felmérhesd, felismerhesd és megragadhasd a lehetőségeidet. Mondd el a kártyalapon lévő imát, és figyelj az égi vezettetésre, amely megmutatja neked az összes lehetőségedet. Ha úgy érzed, szükséged van az angyalok szeretetteli segítségére… Tovább »

Pénteki angyalkártya

Mihály arkangyal ma segít neked a célodra koncentrálni. Mondd el a kártyán lévő fohászt, hogy Mihály arkangyal megszabadíthasson a félelmeidtől, amelyek gátolnak abban, hogy elérd a céljaidat és megvalósítsd a vágyaidat! Ha több bőségre vagy több szerelemre van szükséged, gyere el az angyalműhely foglalkozásokra! Ha a bőségedet szeretnéd megteremteni, klikkelj ide! Ha a szerelmet szeretnéd… Tovább »

Pénteki angyalkártya

Mihály arkangyal ma arra kér, hogy kötelezd el magadat a lélekfeladatod megvalósítása és a boldogság megtalálása mellett. Szándékaink teremtik a valóságunkat, így ez a szándék segít megteremteni a boldogságodat és az értelmes életet számodra. A mai angyalkártyán lévő ima segíteni fog neked kapcsolatba lépni Mihály arkangyallal, és segít megvalósítani sorsfeladatodat is. Már csak néhány hely… Tovább »

Pénteki angyalkártya

Mihály arkangyal ma igazi önvalódra szeretne emlékeztetni. Arra kér, hogy engedd meg magadnak az összekapcsolódást lelkeddel, helyezd tudatod fókuszát igazi önvalódra. Pénteken tudatosítsd magadban, hogy isten szeretett gyermeke vagy, és szeretet vesz körül. Atyád mindent megad neked, amire szükséged van, neked nincs más dolgod, mint elfogadni ezt a szeretetteli támogatást, és hallgatnod az égi vezettetésre,… Tovább »

Pénteki angyalkártya

Mihály arkangyal segít neked abban, hogy semlegessé tedd a negatív szavaid, gondolataid és érzelmeid hatásait. Kérd meg Mihály arkangyalt, hogy törölje ki, és érvénytelenítse az idő minden irányában ezek hatásait az életedben és az energiameződben! Figyelj oda, hogy csak pozitív szavakat és pozitív gondolatokat fogalmazz meg, mert így a valóságodban is egyre több pozitív esemény… Tovább »

Keddi angyalkártya

Ma használd a benned lévő gyógyító energiákat. Ehhez nem kell beavatott mesternek lenned, elég, ha megkéred Mihály arkangyalt, hogy segítsen neked gyógyítanod önmagadat és a környezetedet. Mihály arkangyal magas rezgésű, gyógyító szeretetenergiával áraszt el téged és a környezetedet is ha kéred. Jövő szombaton szeretettel várlak az Önszeretet fejlesztő angyalműhelyen! Az angyalterápiáról és az angyali üzent… Tovább »

Pénteki angyalkárta

A mai angyalkártya a gyermekekhez fűződő viszonyodról beszél. Arról, hogy az angyalok segítenek jobb szülővé válnod. Mindegy, hogy most milyen szülő vagy, kérd az angyalok segítségét, hogy mutassák meg, hogyan javíthatsz a helyzeten. Az angyalok ugyanígy segítenek abban is, hogy mások gyerekeivel jobb viszonyba kerülhess, hogy jobb tanár, óvónéni lehess. Akkor is fordulj az angyalokhoz… Tovább »

Vasárnapi angyalkártya

Mihály arkangyal ma arra emlékeztet, hogy Isten szeretett gyermeke vagy. Az angyalok ma azt kérik tőled, hogy emlékez vissza lelked valódi lényére, önvalódra. Ma minden pillanatban keresd a kapcsolatot az éggel, az angyalokkal és Istennel. Ha úgy érzed, nagyobb bőségre lenne szükséged, május 18-án gyere el a Bőségteremtő angyalnapra! Az angyalterápiáról és az angyali üzent… Tovább »

Pénteki angyalkártya

Érdemes védelmezned magadat a félelem alapú, toxikus energiáktól. Ha túl sok a negatív energia, gondolat, vagy érzelem van körülötted, kérd meg Mihály arkangyalt, hogy tisztítson meg ezektől, és vonjon körbe egy gyógyító fényburokkal, amely védelmez minden negativitástól. Május 18-án Bőségteremtő angyalnapot szervezünk. Az angyalterápiáról és az angyali üzent közvetítésről  (angyalkártya jóslásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont… Tovább »

Keddi angyalkártya

Kedden használd a gyógyító energiáidat! Mihály arkangyal segít neked abban, hogy a környezetedet eláraszthasd gyógyító szeretettel. Bárkit vagy bármit szeretnél meggyógyítani a környezetedben, gondolj rá szeretettel és lásd egésznek, egészségesnek, boldognak. Ilyen módon embereken és helyzeteken is segíthetsz. Ha a családtagjaidnak, barátaidnak van szükségük a gyógyulásra, akkor mondd el nekik, hogyan kérhetik az angyalok gyógyító… Tovább »

Pénteki angyalkártya

Ma engedj el mindent, amire már nincs szükséged, ami már nem visz előre vagy hátráltat. Ha úgy érzed, hogy nehéz vagy fájdalmas az elengedés folyamata, kérj segítséget Mihály arkangyaltól. Ő egy nagy hatalmú, szeretetteljes angyal, aki segít neked feltérképezni, elengedni és szeretettel helyettesíteni mindent, ami már nem szolgál téged, és csak hátráltatna. Még lehet jelentkezni… Tovább »

Csütörtöki angyalkártya

Mihály arkangyal ma arra emlékeztet, hogy gondolataid teremtik a világodat. A pozitív, szeretetteli gondolatok boldog világba repítenek, míg a negatív, félelemteli gondolatok egy rettegéssel és kudarcokkal teli világot eredményeznek. Ennek tudatában eldöntheted, hogy milyen gondolatokkal milyen világot szeretnél teremteni. A kártyán lévő imádság segíteni fog, hogy a jó dolgokra koncentrálhass. Egynapos Jézusi meditációs műhely Ez… Tovább »

Szerdai angyalkártya

Mihály arkangyal a jól végzett munka öröméről beszél nekünk ma. Arról az örömről, amit akkor érzel, ha tudod, hogy a helyeden vagy, jó irányba haladsz, és ezért az sem zavar, ha még nincs minden teljesen rendben körülötted. Ha csak keresed ezt az érzést, ha csak keresed a helyedet, ha csak keresed az utadat, fordulj bizalommal… Tovább »

Hétfői angyalkártya

Ma engedd, hogy Isten munkálkodjon helyetted. Add át minden gondodat, minden megoldandó ügyedet Istennek és az angyalainak. Dőlj hátra és lazíts, hiszen minden a legjobb kezekben van, minden a legjobb úton halad, és minden megoldódik, ha Istenre és az angyalokra bízod magadat! Az angyalok gyógyító, segítő erejéről a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz. Ha saját… Tovább »

Pénteki angyalkártya

A pozitív gondolatok pozitív dolgokat eredményeznek – a mai angyalkártya az Univerzum egyik legnagyobb alapigazságát mutatja meg: amilyenek a gondolataid olyan lesz a világod és az életed is. Minden, ami történik veled egy-egy visszajelzés a gondolataidról. Pénteken ügyelj arra, hogy csak pozitív gondolataid legyenek. A nehézségek helyett lásd meg a lehetőségeket, a harcok helyett a… Tovább »

Csütörtöki angyalkártya

Csütörtökön figyelj oda az álmaidra! Mihály arkangyal arra kér, hogy dolgozz vele együtt álommunkában, hogy átadhassa neked az üzeneteit. Lefekvés után olvasd fel hangosan a kártyalapon lévő imádságot, amellyel meghívod Mihály arkangyalt az álmodba. Az angyalok gyógyító, segítő erejéről a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz. Ha saját angyaltörténeted van, amit megosztanál a blog olvasóival, vagy… Tovább »

Csütörtöki angyalkártya

Az angyalbirodalom minden percben vigyáz gyermekeidre. Kérd Mihály arkangyal és a gyermekeid őrangyalainak támogató védelmét, hogy minden percben vigyázzanak a kicsikre! Az angyalok abban is segíthetnek téged, hogy jobb szülővé válj. Az angyalok gyógyító, segítő erejéről a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz. Ha saját angyaltörténeted van, amit megosztanál a blog olvasóival, vagy ha kérdeznél az… Tovább »

Keddi angyalkártya

Újév napján összpontosíts az erősségeidre! Ismerd fel, hogy egy szeretetteli, erős, teremtő, gyógyító erejű, fénytől ragyogó, boldog lélek vagy, aki azzal a vággyal született a földre, hogy ezeket a tulajdonságait kinyilváníthassa, és megmutathassa. Az angyalok gyógyító, segítő erejéről a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz. Ha saját angyaltörténeted van, amit megosztanál a blog olvasóival, vagy ha… Tovább »

Hétfői angyalkártya

Szilveszter napján zárd le a múltat, engedd el 2012 összes alacsony rezgésű energiáját. Nem kell, hogy az idei kudarcokat, fájdalmakat, félelmeket magaddal vidd az új évbe. Nem kell, hogy a múltnak köze legyen a jövőhöz! Kérd Mihály arkangyalt, hogy vágja el az összes negatív energiaköteléket, amelyek a múltban tartanak, és amelyek a boldogságodat akadályozzák. Ha… Tovább »

Csütörtöki angyalkártya

Mihály arkangyal segít abban, hogy elengedd a sérelmeidet. Ma kérd Mihály arkangyalt, hogy tisztítson meg minden olyan energiától, amely már nem szolgál téged! Az angyalok gyógyító, segítő erejéről a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz. Ha saját angyaltörténeted van, amit megosztanál a blog olvasóival, vagy ha kérdeznél az angyalokról, írj e-mailt az r.kover.balazs(a)gmail.com címre!... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!