Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Érdeklődés

A szombati angyali üzenet segít bennünket egy lépéssel tovább haladni a megkezdett utunkon. Ma az angyalok azt mutatják meg, hogy hogyan léphetünk tovább bármely élethelyzetből egy jobb, boldogabb élet felé: „Tegnap azt mondtuk neked, hogy az élet olyan, mint egy egzotikus nyaralás, egy utazás ismeretlen tájakra, ahová a lelked a Végtelen Szeretetből indult. Az egód,… Tovább »

Pénteki angyalkártya: Az imádság segít

A mai angyalkártya mélyen gyógyító spirituális üzenetet hordoz az imádság gyógyító erejéről: „Az imádság gyógyít. Ezt a tényt őrizd meg jól a szívedben Isten Szeretett Gyermeke. Amikor imádkozol, az olyan, mintha hazatelefonálnál a szüleidnek, és elújságolnád, hogy mi minden történt veled ott, azon a távoli és egzotikus utazáson, amelyen éppen részt veszel. A Mennyországból nézve… Tovább »

Csütörtöki angyalkártya: Erőteljes fényküldött vagy

A mai angyalkártya egy nagyon fontos, erőteljes gyógyító igazság hordozója. Olyan igazságé, amelyet ha megértesz, elfogadsz és megélsz, máris megvalósítottad az életfeladatodat: „Mindegy mit tapasztaltál meg az életedben eddig Isten Szeretett Gyermeke, tudnod kell, hogy erőteljes fényküldött vagy. Tudnod kell, hogy azért érkeztél ide erre homályos, és gyakran fénytelen helyre, hogy Isten Fényét áraszd a… Tovább »

Szerdai angyalkártya: Pályamódosítás

A mai angyalkártya sokak segélykérésére, bizonytalanságára, zavaradottságára ad választ nekünk. Ma Chamuel arkangyal érkezik hozzánk segítő, felszabadító üzenetével:„Olyan sokan felejtitek el születésetek után az életcélotokat, és olyan hihetően magyarázzátok egymásnak, hogy Isten biztosan valamilyen lehetetlen, bevégezhetetlen és nehéz feladatot, a „nehezebb utat” jelölte ki nektek, hogy az igazság egyszerűségét elsőre talán el sem hiszitek. Isten… Tovább »

Keddi angyalkártya: Biztonságban vagy

A mai angyalkártya nagyon fontos üzenetet hordoz, amelyre mindannyiunknak nagy szüksége van. Érdemes a mai angyali üzenetet akár többször elővenned, többször újraolvasnod, hogy a Mihály arkangyal szavai hathassanak rád, és visszavezethessenek a belső békéd állapotába: „Biztonságban vagy drága Gyermek! Olyan vagy, mint az a gyermek, aki egy pillanatra nem látja a szüleit, mert elfordítja arcát,… Tovább »

Hétfői angyalkártya: Indigó

A mai angyalkártya tökéletesen rímel azokra a folyamatokra, amelyet magad körül látsz. Ma az angyalok arra biztatnak, hogy ismerd fel, érzékeny, gyógyító lélek vagy, aki pontosan érzékeli a körülötte zajló folyamatokat, és pozitív változásokat szeretne elérni. Szerencsére az angyalok abban is segítenek, hogy hogyan érheted el ezeket a változásokat: „Talán egészen mostanáig nem láttad magadat… Tovább »

Vasárnapi angyalkártya: Érzelmek

A mai angyalkártya folytatja a tegnapelőtt és a tegnap megkezdett üzenetet a pozitív változásokról és a bőségről. Ma az Érzelmek fontosságáról beszélnek az angyalok nekünk. Minden érzelmed teljességgel helyénvaló, és nem feladatod az, hogy megváltoztasd az érzelmeidet. Mindegy, hogy ki mit mondd, mindegy, hogy ki mire akar rávenni, neked jogod van a saját érzelmeidhez, és… Tovább »

Szombati angyalkártya: Jómód

A mai angyalkártya-lap sokak kedvence, és itt, a napi üzenetek között is újra, meg újra visszatér a témája, hiszen mindannyiunknak hatalmas szükségünk van arra, hogy megértsük a bőség működési elvét: A ma kártyával Ariel arkangyal, a bőség angyala üzen nekünk. Ez az üzenet talán meglepő a számodra – ha a félelmeid és sérelmeid szűrőjén át… Tovább »

Pénteki angyalkártya: Kedvező változás

Tegnap Mihály arkangyal arról beszélt nekünk, hogy hogyan tarthatjuk kívül a környezetünk energiáit a saját energiamezőnkön. Ma az angyalok továbbviszik ezt az üzenetet, és arról beszélnek nekünk, hogy a kedvező változások bármikor elkezdődhetnek az életünkben, akár most ebben a pillanatban is: „Kedvező változás vár rád, már most, ebben a pillanatban. Gyakran azért nem kedvezőek a… Tovább »

Csütörtöki angyalkártya: Védd magad!

A mai angyalkártyában Mihály arkangyal üzenetét találjuk, amely arra emlékeztet bennünket, hogy milyen fontos az energiáinkat tisztán és védetten tartanunk: „Az energiameződre folyamatos hatással van a környezeted energiája – bár ennek nem kellene így lennie. Valójában azért jöttél erre a földre, hogy megváltoztasd ezt az energiát. Azért jöttél, hogy a félelem helyett a Szeretetet terjeszd,… Tovább »

Szerdai angyalkártya: Elengedés

Mihály arkangyal ma segít neked abban, hogy elengedd mindazt, ami akadályoz a boldogságod elérésében és megtapasztalásában. „Az egód szeret gyűjtögetni A félelemteli részed az, amely arra biztat, hogy tartsd meg mindazt, ami már nem szolgál téged, az egód az, aki ragaszkodik minden olyan helyzethez, emberhez és tárgyhoz, amelyek valójában már csak félelmet, nehézségeket és fájdalmat… Tovább »

Keddi angyalkártya: Folytonos fejlődés

„A világ folyton változik. Az élet sohasem marad ugyanolyan, mint amilyen már volt. Mindig minden új formát, új megnyilvánulást keres, és a folytonos fejlődés állapotában van.Itt azonban a fizikai világ illúziójában az ellentéteket tapasztalod meg: Van fejlődés, és létezik a hanyatlás illúziója is. Minden, amit az emberi tudatod hanyatlásnak, romlásnak bélyegez meg, valójában a fejlődést… Tovább »

Hétfői angyalkártya: Egyszerűség

Az angyalok ma abban segítenek neked, hogy egyszerűen és gyorsan elérd a boldogságot: „Isten Szeretett Gyermeke minden sokkal egyszerűbb, mint ahogyan azt most látod. Az egó az, amely szereti túlbonyolítani a helyzeteket, és amely szeret mindent sokkal bonyolultabbnak láttatni, mint amilyen a valójában. Neked azonban nem kell elhinned ezt a bonyolult látszatot.Isten egyszerű világot teremtett…. Tovább »

Vasárnapi Mondd ki az igazadat!

Az angyalok egész héten ugyanazt a témát járták körbe. Érdemes a mai angyali üzenettel együtt elolvasnod az előző négyet is: * Szerdán arra biztattak az angyalok, hogy a halogatás elengedésével változtasd meg az életedet.* Csütörtökön az angyalok segítettek isteni csodákat hívni az életedbe, amelyek támogatják a pozitív változásokat.* Az pénteken szerdán arra biztattak, hogy kötelezd… Tovább »

Szombati angyalkártya: Légy őszinte magadhoz!

Az angyalok ma arra biztatnak, hogy nézz szembe őszintén a vágyaiddal:„Isten Szeretett Gyermeke a szíved mindig tudja, mi az igazság. Bár a tudatod nem mindig ismeri fel szíved valódi igazságait.Légy őszinte magadhoz! Nézz bátran a szívedbe, és ismerd fel a szívedben lévő szeretet igazságát!Egy olyan helyzetben vagy, amelyben rengeteg szeretetre és megértésre van szükséged. A… Tovább »

Pénteki angyalkártya: Elkötelezettség

Ma az angyalok arra kérnek, hogy kötelezd el magad a pozitív változások mellett:„Isten Szeretett Gyermeke elhatározásaid, döntéseid és makacs akaratod sokkal nagyobb szerepet játszik életed irányításában és megteremtésében, mint azt gondolod. Sokkal fontosabb az, amit valóban elhatározol, mint azt gondolnád.Minden döntésed egy-egy sorsodat vezérlő elhatározás. Minden egyes gondolatoddal is kinyilvánítasz egy-egy elhatározást.Ma tudatosan gondold át,… Tovább »

Csütörtöki angyalkártya: Isteni mágia

Az angyalok szerint különleges, mágikus energiák munkálkodnak az életedben, és csodákra számíthatsz ma:„Az isteni mágia folyamatosan körülvesz téged. Ne valamiféle félelmetes hókuszpókuszra gondolj, mint a filmeken, és ne is a legendák sötét varázslataira emlékeztessen ez  kifejezés. Az isteni mágia a körülötted lévő csodákat jelenti. Az isteni mágia Isten Szeretetének varázslatát jelenti.Ez az isteni szeretet, ez… Tovább »

Szerdai angyalkártya: Változtasd meg az életed

Ma az angyalok segítenek neked pozitív változást előidézni az életedben:„Isten Szeretett Gyermeke, az életeden csak te változtathatsz. Vannak körülötted segítők, támogatnak az Ég angyalai, de a valódi változást csak te kezdeményezheted, és csak te fogadhatod el.Angyalaid tudják, milyen kényelmes számodra a halogatás. Az egó számára a legbiztonságosabb időpont a holnap. Talán te is hallottad már… Tovább »

Keddi angyalkártya: Ártatlanság

A mai angyalkártya üzenete valóban gyógyító és felszabadító erejű: Ártatlan vagy. Szeretett, tökéletes és gyönyörű gyermeke vagy Istennek. Bármit is tettél, vagy nem tettél, bármit is gondoltál, vagy nem gondoltál, bármit is éreztél, vagy nem éreztél ezt az egyet senki és semmi nem változtathatja meg: Isten Szeretett Gyermeke vagy, akinek minden léptét vigyázzák az angyalok…. Tovább »

Hétfői angyalkártya: Új karrier

Az angyalok ma a munkáddal kapcsolatban üzennek neked: Isten Szeretett Gyermeke, valójában egyetlen egy feladatod van: A szeretet árasztása a világra. Ez a valódi munkád, ez az a munkád, amelyre Atyád kijelölt téged.Minden földi munka, minden földi karrier ennek az égi küldetésnek a tükröződése.Tekints úgy a munkádra, mint a szeretet árasztásának eszközére. Tekints úgy a… Tovább »

Vasárnapi angyalkártya: Indigógyerekek kristálygyerekek

A mai angyali üzenet Metatron arkangyaltól érkezik hozzád: „Isten Szeretett Gyermeke te magad is indigógyermek, kristálygyermek vagy. Valójában te magad indigófelnőtt, kristályfelnőtt vagy.Az egó szereti kisajátítani az indigógyermek kifejezést. Szereti arra használni, hogy azt érezd: A te generációd öreg, tudatlan, tehetségtelen, olyan generáció, amelyet már születése pillanatában elzártak a spirituális erők forrásától, olyan generáció, amely… Tovább »

Szombati angyalkártya: Megtisztulás

Az angyalok ma segítenek neked megtisztítani az elmédet a negatív gondolatoktól: „Isten Szeretett Gyermeke nem kell egyedül megküzdened a negatív gondolataiddal, hiszen itt vagyunk melletted és segítünk neked. Ha észreveszed magadban a negatív gondolatokat, egyszerűen csak kérj meg bennünket, hogy vegyük át tőled ezeket az alacsony rezgésű gondolatmintákat. Azáltal, hogy átadod nekünk ezeket a gondolatokat… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!