Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Bízd ránk a gondjaidat

A mai angyali üzenet segít minden helyzetet megoldanod:„Isten Szeretett Gyermeke nem kellene gondokkal küszködnöd. Az Ég szándéka nem az, hogy nehézségeket tapasztalj meg, sem pedig az, hogy fájdalommal küzdj vagy szenvedj. Isten leghatározottabb szándéka az veled, hogy a boldogságot és az örömet tapasztald meg itt a földön. Isten leghatározottabb szándéka az, hogy minden egyes ember… Tovább »

Szombati angyalkártya: Vízbevitel

Ma Rafael arkangyal további tanácsokat ad neked a tested gyógyításához:„Amikor vizet iszol, akkor testedet életerővel töltöd fel. A víz segít átmosni a testedet és segít megtisztítani az energiarendszeredet is. Minden sejtednek hatalmas szüksége van a vízre. Minden tested szomjazik a tiszta, éltető víz után.A víz táplálja, élteti és gyógyítja a testedet.Álld meg a vizet mielőtt… Tovább »

Pénteki angyalkártya: Alternatív gyógyászat

Az angyalok ma segítenek neked abban, hogy megtaláld a tested számára legjobb gyógymódokat. Rafael arkangyal a gyógyítás angyala segít abban, hogy új, gyógyító szokásokat vehess fel:„Isten Szeretett Gyermeke, nem mindegy, hogyan és milyen módon táplálod használod és pihenteted a testedet. A testednek megfelelő táplálékra, gondoskodásra és pihenésre van szüksége.Sokféle módszer létezik arra, hogy hogyan gyógyítsd,… Tovább »

Csütörtöki angyalkártya: A helyzet kulcsa az edzés

Ma a tested gyógyításában nyújt neked segítséget Rafael arkangyal:„A tested megérdemli azt, hogy törődj vele. A tested megérdemli azt, hogy kényeztesd és szeretettel dédelgesd.A tested mindig pontos visszajelzést ad arról, hogy milyen gondolatok vannak benned, és arról, hogy milyen gondolatokkal fordulsz önmagad felé.Azzal, ha szeretetteli gondolatokat választasz önmagad felé gyógyítod a testedet.Azzal, ha megbocsátással fordulsz… Tovább »

Szerdai angyalkártya: Feltétel nélküli öröm

Ma Rafael arkangyal örömre tanít bennünket, mert a boldogság elérése valóban tanulható:„Isten Szeretett Gyermeke az egész életedet élhetnéd örömben. Az egész életed lehetne örömteli, ha a benned élő Szeretetre hallgatnál. Ehelyett gyakran hallgatsz a benned élő félelemre. Arra az érzésre, amely folyton félelmekkel tölt el, amely folyton azt listázza, mennyi minden baj, gond, nehézség van… Tovább »

Keddi angyalkártya: Méregtelenítés

Rafael arkangyal ma arra biztat, hogy szabadulj meg minden toxikus gondolattól érzelemtől és energiától:„Isten Szeretett Gyermeke a gondolataid könnyedén bezárhatnak egy kényelmetlen és elviselhetetlen életbe. Épp ezért fontos, hogy időről időre megszabadulj a mérgező gondolataidtól. Ha méregteleníted a gondolataidat, az méregteleníti az érzelmeidet és segít megszabadulnod az alacsony rezgésű, mérgező energiáktól is.Ma tarts egy gondolat-méregtelenítést…. Tovább »

Hétfői angyalkártya: Csodára számíthatsz

Ma Rafael arkangyal üzenete szól hozzád:„A csodák természetesek. Ott, ahol nem történnek csodák az egó munkálkodik.Ott, ahol a Szeretet jelen van mindig jelen vannak a csodák is. Isten Szeretett Gyermeke a Csodák a természetes örökségeid. Ha úgy érzed, hogy egy helyzetben úrrá lesz rajtad a reménytelenség, fordulj hozzánk az angyalokhoz és kérd, hogy segítsünk neked… Tovább »

Vasárnapi angyalkártya: Tanácsadó

Ma Azrael arkangyal arra biztat, hogy bátran segíts másoknak:„Másoknak segíteni sokkal egyszerűbb, mint azt gondolnád Isten Szeretett Gyermeke.Az egó azt hiszi, hogy azzal segít, ha egyértelmű utasításokat ad vagy, ha azt amit tenni kell meg is cselekszi mások helyett. Ez azonban nem valódi segítség. Az esetek többségében ezzel az egó csak még nagyobb zavart és… Tovább »

Szombati angyalkártya: Tértisztítás

Jophiel arkangyal a pozitív gondolatokért és a pozitív rezgésekért felelős arkangyal. Ő ma abban segít neked, hogy az életed minden területén pozitívabb energiák vegyenek körül téged:„Szánj időt arra, hogy szeretetteli rezgésekkel veszed körül magadat Isten Szeretett Gyermeke! Talán azt hiszed, hogy nem fontos, mi van körülötted. Talán azt hiszed, olyan erős vagy, és olyan sokat… Tovább »

Pénteki angyalkártya: Indigógyerekek, kristálygyerekek

Metatron arkangyal ma egy olyan titkot árul el önmagadról, amelyet talán eddig te magad sem tudtál:„Isten Szeretett Gyermeke te magad is indigógyerek, kristálygyerek vagy. Te magad is különleges gyermek vagy.Az emberi egó szereti azt hinni, hogy csak a most született gyermekek rendelkeznek különleges érzékenységgel, de ez nem igaz. Minden korszakban születtek különleges gyermekek, és ahogy… Tovább »

Csütörtöki angyalkártya: Táplálás

Csütörtökön Gábriel arkangyal üzen neked arról, hogy milyen fontos táplálnod a benned lévő szenvedélyt:„Szenvedélyed a fény, amely benned ragyog. Ha csendesül a szenvedély, elhalványul a fény is. Ma éleszd újra a szenvedélyedet, tápláld a benned lévő fényt.Tápláld a benned lévő érdeklődést, tápláld a benned lévő isteni szikrát!Ma válassz magadnak olyan tevékenységeket, amelyek örömmel töltenek el…. Tovább »

Szerdai angyalkártya: Tanulás és tanítás

Zadkiel arkangyal arra emlékeztet téged, hogy minden pillanatban tanulsz és tanítasz:„Isten Szeretett Gyermeke minden pillanatban, minden élethelyzettel tanulsz. Minden élethelyzetben felteheted magadnak a kérdést: Mit tanulhatok ebből a helyzetből? De minden pillanatban tanítasz is, és megkérdezheted magadtól: Mit tanítok ezzel a viselkedéssel másoknak.Minden helyzetből tanulhatsz, és minden döntéseddel és cselekedeteddel tanítasz.Ha úgy érzed, hogy az… Tovább »

Hétfői angyalkártya: Vegetáriánus/vegán

Talán nem is sejted, hogy a spirituális utaddal milyen mély összefüggésben van az étkezésed. A tested egy csodálatos műszer, amelynek sokoldalú spirituális célja van: egyrészt úgy működik, mint egy kivetítő, amely kivetíti a lelkedet ide, a fizikai síkra. Másrészt olyan, mint egy szenzor: amely számtalan információt gyűjt össze a fizikai síkról, és a lelked számára… Tovább »

Vasárnapi angyalkártya: Könyvek

Az angyalok ma segítenek neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb könyveket és segítenek abban, hogy elmélyíthesd a spirituális ismereteidet:„A könyvek nem véletlenül kerülnek a kezedbe Isten Szeretett Gyermeke. A könyveken keresztül az Ég szól hozzád. Minden könyvön keresztül az Ég szól hozzád. mindegy, hogy mi a könyv témája vagy műfaja, mi angyalok gondoskodunk arról, hogy a… Tovább »

Csütörtöki angyalkártya: Tündérek

Ma a természetangyalok, a tündérek üzennek neked:„Szeretett Testvérünk, vedd észre, hogy milyen erősen kapcsolódsz a természethez. A a tested a természet része. Mindegy, hol élsz, és mindegy, milyen környezet vesz körül, mindegy, milyen gyakran mész ki a természetbe és mindegy, milyen mesterséges a környezeted, valójában mindig is a természet része voltál. Mindig is  a természet… Tovább »

Szerdai angyalkártya: Szolgálat

A mai angyali üzenet segít megértened, hogy miért vagy itt, és hogy mit kell tenned valójában:„Isten szeretett gyermeke okkal vagy itt. Azért jöttél, hogy jobb hellyé tedd a világot. Azért jöttél, hogy megleld a boldogságot, és boldogságod által boldoggá tegyél másokat is. Ma tedd fel magadnak a kérdést: Hogyan segíthetek másoknak ma? Hogyan segíthetek másoknak… Tovább »

Keddi angyalkártya: Rafael arkangyal

Rafael arkangyal, a gyógyító angyal veled van. Mi az, amit szeretnél meggyógyítani magadban? Mi az, amit szeretnél átadni gyógyításra Rafael arkangyalnak? Ma szánj időt arra, hogy átgondold, életed melyik területein van szükséged pozitív változásokra, gyógyulásra. Ezután pedig tedd fel magadnak a kérdést: Mit tehetek én azért, hogy ez a gyógyulás létrejöhessen? Ennek felismerésében segít Rafael… Tovább »

Hétfői angyalkártya: Hallgass az érzéseidre!

Angyalaid mindig melletted vannak, és sohasem hallgatnak. Az angyalok képtelenek a hallgatásra, hiszen folyamatosan van mondandójuk a számunkra. Ez a mi emberi gondolkodásmódunkkal szinte felfoghatatlan, hiszen nekünk a beszéd, a kommunikáció egy tevékenység, amit bármikor elkezdhetünk, és bármikor befejezhetünk. A spirituális valóságban, az energiák szintjén a jelenlét és a kommunikáció azonos fogalmak. Az angyalok a… Tovább »

Vasárnapi angyalkártya: Nyugalom, Minden a legnagyobb rendben!

Az angyalok arra kérnek, hogy ma tedd félre az aggodalmaidat. Legalább egy napra engedd el valamennyi félelmedet, amelyek a múltból táplálkoznak, és engedd el a jövővel kapcsolatos aggodalmaidat is. Ezek ugyanis egyformán valótlanok. A múlt elmúlt. Egész egyszerűen a jelen már nem az, mint a múlt volt. A jövő pedig még nincs. A jelenben nem… Tovább »

Szombati angyalkártya: Bízz

Ma kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek megerősíteni a hitedet. A hit megerősítése, és a spirituális hitünk tapasztalatokkal való alátámasztása az életünk egyik legfontosabb része. Amikor megerősíted a hitedet, akkor mindig egy lépéssel közelebb jutsz az Isten által kijelölt célodhoz, a boldogságodhoz. Ma kérd meg Rafael arkangyalt és Jézust, hogy segítsenek neked megerősítened a hitedet…. Tovább »

Pénteki angyalkártya: Vigyáznak rád és védenek

Ma Mihály arkangyal arról biztosít téged, hogy életed minden pillanatában vigyáznak rád az angyalok, és védenek téged. Mihály arkangyal szeretetteli, védelmező jelenlétét bármikor kérheted. Amikor csak úgy érzed, hogy védelemre, és támogatásra van szükséged, egyszerűen csak szólítsd meg Mihály arkangyalt. Ő az az erős és szeretetteli arkangyal, akinek az a feladata, hogy a Földet és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!