Angyali Segítség

Vélemények – tapasztalatok – visszajelzések

Íme néhány visszajelzés az angyaltanfolyamok és az angyalnapok résztvevőitől:

3cf4ee3821c47ab9ff3e124bdb7f3f5e

Angyalok és Arkangyalok tanfolyam

„Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem az Általad szerezett tanfolyamon!
Már sokat tudtam az Angyalokról elméletben, amire most megerősítést kaptam. Amiben bizonytalan voltam, azt tisztáztuk. Jók voltak a meditációk. Engem az a meditáció érintett meg a legmélyebben, ahol elhunyt családtagjainkkal találkozhattunk. Illetve, amikor társunkat gyógyítottuk Rafael arkangyal segítségével. Nagyon jó érzés volt, hogy elmúlt társam fejfájása, amihez én is hozzájárulhattam.
Azért is jó volt a tanfolyam, mert újabb embereket ismerhettem meg, akik között új barátra leltem Angi személyében. Elképesztő, hogy mennyi hasonlóság van kettőnk életében! Úgy látszik, Nekünk ott találkoznunk kellett!
Akit érdekelnek az Angyalok, annak szeretettel ajánlom az Általad szervezett tanfolyamokat!”

Hajni


Angyalok és Arkangyalok tanfolyam

„Szeretnénk megköszönni mindent amit kaptunk a hétvégén! Nagyon sok élménnyel és ismerettel gazdagodtunk!
Egy meditációban találkoztam a Lélektársammal és a leendő kislányaimmal, fantasztikus élmény volt! Minden kérdésemre választ kaptam, még arra is, amire nem gondoltam, hogy itt kapok választ. Már biztos vagyok benne, hogy tényleg dolgom van az Angyalokkal. Most már tudom, hogy sosem vagyok egyedül!
Már használom is a tanultakat 🙂 Reggel és este Mihály arkangyaltól kérek védő energiát magamra és az otthonomra, hétfőn egy hasogató fejfájáshoz kértem segítséget Rafael arkangyaltól, Jophiel arkangyaltól is kértem lakberendezési tanácsot 24 órás technikával, még várom a választ, és 3 napja nem iszom kávét, de csokit ettem egy picit 🙂 ”

Zsuzsi

Angyalok és Arkangyalok tanfolyam

„Nem gondoltam volna, hogy ennyire lehet használni az angyaltechnikát a hétköznapokon. Szinte mindennapi teendőimhez és feladataimhoz segítségül hívhatom őket, és ez nagy biztonságot és megnyugvást okoz számomra.
A meghitt, családias légkör külön öröm és meglepetés volt számomra.”

Évi

Angyalok és Arkangyalok tanfolyam

„Köszönöm a lehetőséget az angyal tanfolyamon való részvételre. Ami miatt ajánlanám másoknak, az a sok szeretet és nyugalom, amit éreztem egész idő alatt… elmondhatatlan érzés volt 🙂 A meditációk során a legnagyobb élményem a csakratisztítás volt… nagyon mélyen érintett… szinte a mai napig hatása alatt vagyok… olyan szeretetet éreztem ami az angyaloktól áradt, hogy soha ilyet még nem éltem át. A másik nagyon meghatározó élmény pedig az a meditáció volt, amelyben találkoztunk az elhunyt szeretteinkkel…. nagyon megható volt… és egyfajta megnyugvást adott, amire régóta szükségem volt már.”

Angi

Angyalok és Arkangyalok tanfolyam

„Még egyszer nagyon szépen köszönöm azt az élményt, szeretet és tudást amit a tanfolyamon kaptam tőled és a résztvevőktől is! A meditációk amiket elvégeztünk felejthetetlenek számomra. Csodálatos, hogy megismerhettem az Őrangyalomat és még a nevében is megbizonyosodhattam. Amióta a kisfiamra – aki 7 éves és Szivárvány gyermek – kérem Metatron arkangyal védelmét, azóta az elmúlt 2 napban példás lett a magatartása a suliban. 🙂 Köszönöm, hogy megismertettél az Arkangyalokkal és a velük való meditációkkal. Mindenkinek csak ajánlani tudom a tanfolyamot, a tanításod perfekt és nagyon jó embernek ismertelek meg! Hála! ÁLDÁS! Ölelés!”

Erika

Angyalok és Arkangyalok tanfolyam

„Köszönöm, hogy ott lehettem a hétvégi tanfolyamon, ami nagyon – nagyon jó volt. Úgy érzem, hogy sokkal nyugodtabb vagyok, sokkal könnyebben megy az angyalokkal való kommunikáció. Mélyebben átérzem az angyalokkal való beszélgetést, figyelek a szavaimra és figyelmesebben fogalmazom meg a kéréseimet. Egy új utat nyitott meg számomra ez a tanfolyam, úgy érzem , hogy nagyon hasznos volt számomra.”

Zita

Angyalok és Arkangyalok tanfolyam

„Mit adott nekem ez a két nap? Közelebb kerültem önmagamhoz. Megerősített abban, hogy az eddigi spontán angyalkommunikációim élményeit fel lehet erősíteni az általad megismert technikákkal, tudatosabbá tenni azokat 🙂 Gyönyörűséges élmény volt együtt dolgozni veled és a csoport többi tagjával, együtt érzékelni az Angyalok jelenlétét. Talán itt is igaz volt, hogy az élmények összeadódnak hasonló beállítottságú emberek társaságában. Köszönöm neked, a Segítőidnek és a csoporttársaimnak ezt az inspirálóan gyönyörűséges hétvégét!”

Gyöngyi

888ee8acbbfb2f33139ef131500c9b1f

A fent említett programokról itt találsz bővebb leírást:
Angyalok és Arkangyalok (alapfokú) angyaltanfolyam
Tematikus angyalnapok

Az angyali segítség hírlevelét szeretettel és máshol nem megtalálható angyalos információkkal, angyali inspirációkkal, jó tanácsokkal küldöm neked.  A hírlevélre ide kattintva iratkozhatsz fel. (A gmail a „promóció” fül alá gyűjti a hírleveleket, így ezt is ott találod majd, ha gmailes címed van.)

Az angyalterápiáról és az angyali üzent közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

A facebook oldalunkon szeretetteli közösségben beszélgethetsz az angyalokról, Dr. Doreen Virtue angyalkártyáiról és könyveiről, az angyalterápiáról és a spiritualitásról is!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!