Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Önelfogadás

Angyalaid ma arra kérnek, hogy fogadd el magad úgy ahogy vagy, és gyakorold az önszeretet.
Angyalaid szerint túl szigorú vagy magadhoz, és túl sokat követelsz meg magadtól, pedig hatalmas szükséged lenne a szeretetre. Talán te is érzed, hogy mennyi feszültség, stressz van benned, hogy mekkora a nyomás rajtad, és mennyire hiányzik az életedből, hogy valaki megszeretgessen.
A stresszt, a feszültséget, a terheket egyszerűen add át angyalaidnak. Ha pedig azon gondolkozol, hogy kitől kaphatnál szeretetet, jusson eszedbe, hogy angyalaid mindig itt vannak melletted, hogy megszeretgethessenek.
Még valaki mindig rendelkezésedre áll: Te magad vagy az, aki mindig veled van, így az lenne a legfontosabb, hogy te magad szeresd önmagadat. Ha szeretetet tudsz adni önmagadnak azáltal máris elkezd megváltozni az életed, és elkezd szeretettelivé és békéssé válni a világod.
Ha kéred, angyalaid segítenek abban, hogy az ő szemükkel tekinthess önmagadra, hogy úgy lásd magadat, ahogyan az angyalok látnak téged: Végtelen szeretetként.
Talán hihetetlenül hangzik a számodra, pedig igaz: Az angyalok mindig végtelen szeretetnek, ragyogó isteni fénynek látnak téged, hiszen angyalaid lelked önvalóját látják. Lehet, hogy olyasmiket tettél, amik szerinted beszennyezik a lelkedet, lehet, hogy azt hiszed az angyalok vagy Isten ítélkeznek feletted a múltad miatt, de ez nem igaz.
Angyalaid és a Jó Isten csak és kizárólag a benned lévő isteni fényre, a végtelen szeretetedre figyelnek, arra ami valójában te vagy. Lehet, hogy a te tudatod még nem képes arra, hogy észrevegye: mennyi szeretet van benned, és körülötted. Nem baj. Elég, ha hagyod, hogy az angyalok megmutassák, milyen csodálatos szeretetteli lélek vagy.
Angyalaid segíteni fognak abban is, hogy jobban szeresd magad, és hogy több szeretetet adhass másoknak. Ha te jobban szereted magadat, akkor nemcsak valódi szeretetet tudsz adni másoknak, de azt is könnyebben észreveszed, hogy mennyi szeretetet kapsz másoktól. Ha megszereted magadat, könnyebben megláthatod magadban, és az egész teremtett világban is Isten fényét, a végtelen szeretetet.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalokkal gyógyító jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Az Angyali Segítség nyári programjait itt találod.

0524

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz. Ismerkedj meg az Intergrált Energia Terápiával is!

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!