Angyali Segítség

Találkozás az őrangyaloddal – angyalmeditáció

Ebben a videóban egy egyszerű angyalmeditációt végzünk el, amely segít neked találkozni az őrangyaloddal, és segít megszabadulnod az aggodalmak és feszültségek terheitől.

Kattints ide, és meditálj velem:


Ha nem működik a videoablak, kattints ide!

Még több angyalmeditációt találsz a 33 angyalmeditáció című e-könyvemben, amelyet ajándékba adok neked. Kattints ide, és töltsd le most!

Még mélyebb, személyes kapcsolatba kerülhetsz az Őrangyaloddal és az arkangyalokkal az Angyalok és Arkangyalok című angyaltanfolyamon – Kattints ide, és ismerd meg a tanfolyam részletes programját.

Ebben a videóban a 33 angyalmeditáció című e-könyvem egyik gyakorlatát hívtam hívtam segítségül ahhoz, hogy találkozhass az őrangyaloddal, és megszabadulhass a stressztől, a feszültségektől és a gondoktól.

Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

 ***

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!