Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Jólét

A mai angyalkártya olyan egyszerű, de mégis elfeledett tényre emlékezet, amelyet a születésed előtt még jól tudtál. A lelked tisztában van vele, hogy jólétre születtél. Ezért is vállalta olyan boldogan ezt a földi életet, hiszen azt vállalta, hogy a születési körülményeidből – bármilyenek is voltak ezek – a bőség, a jólét és a boldogság állapotát valósítja meg. Ez az a gyógyító fejlődés, amelyet a lelked meg szeretne tapasztalni itt a fizikai világban.
Az egód, a megsebzett, megbántott és fájdalomteli részed azonban mindennek az ellenkezőjében hisz. Az egó szilárd meggyőződése, hogy ez a hiány univerzuma, egy olyan világ, ahol minden hiánycikk, ahol minden csak a kiválasztottaknak, a szerencsétleneknek, az erőseknek vagy épp a ravaszaknak jut. Az egó egy olyan világban él, ahol minden csak szűkösen áll a rendelkezésre, és ezért mindenért meg kell harcolni. Ráadásul az egó mindent elkövet annak érdekében, hogy bizonygassa az igazát.
A lelked ezzel szemben csak szelíd bizonyosságot küld feléd: Ez a bőség és a szeretet világa. Csak rajtad áll, hogy kire hallgatsz, és kinek a szemüvegét választod.
Az egó szemüvegén keresztül szemlélve a világot szomorú, ideges, feszült és agresszív leszel, és folyamatosan azt látod magad előtt, hogy kik vettek el tőled valamit, kik azok, akik – szerinted – keresztbe tettek neked. Az egó szemüvege tökéletesen megmutatja neked, hogy kik azok akik – szerinted – hibásak a rossz sorsodért, és persze elfedi a te saját felelősségedet, vagy lehetőségeidet. Az egó az, aki áldozatnak láttat téged, és ő az is, aki valójában áldozatot csinál belőled.
Amikor azonban felteszed a lélek szemüvegét, egy teljesen más világot látsz meg. Ott ahol eddig harcot, küzdelmet és hiányt láttál hirtelen megjelenik a szeretet, a segítségnyújtás és a bőség. Ha a lelked szemüvegén keresztül tekintesz a valóságodra az tele lesz lehetőségekkel, segítőkkel, és végtelen, kimeríthetetlen bőséggel.
A lelked szemüvegén keresztül tükörbe nézhetsz, és észreveheted, hogy a saját sorsodnak egyedül te lehetsz a kovácsa, és valójában senki, semmilyen hatással sem lehet a te életedre – ha úgy döntesz, hogy végre a kezedbe veszed az irányítást. A lelked megmutatja neked, hogy milyen sok lehetőséged van arra, hogy megváltoztasd a jelenlegi helyzetedet, és megvalósíthasd a jólétedet és a boldogságodat.
Mindegy, hogy az egó szemüvegén keresztül nézve milyen az életed, a lelked szemüvegén át megláthatod a spirituális valóságodat. Azt, a valóságot amelyről a tegnapi angyalkártya is beszélt: Isten szeretett gyermeke vagy.
Ma az angyalok segítenek neked felvenni a lelked szemüvegét. Ma az angyalok segítenek észrevenni  magad körül a lehetőségeket, és segítenek megmutatni neked, hogy mit tehetsz te a jólétedért. Kérd meg az angyalaidat, hogy mutassák meg milyen lehet az életed, ha az égi vezettetést követve elindulsz a saját boldogságod felé.
Kérd meg az angyalaidat, hogy nyissák meg az életedet a Jó Isten bőségáradatának. Angyalaid segítenek majd, hogy megláthasd: A bőség és a jólét milyen sok csatornán áradhat az életedbe, és milyen gyorsan megérkezhet hozzád, ha követed az égi vezettetést.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Istennők jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha úgy érzed, hogy nem hallgatnak meg az angyalok kattints ide, és tudd meg: Mit tehetsz ebben a helyzetben!

1006

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!