Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Mély tisztánlátással rendelkezel

Az angyalok ma belső képekkel és külső jelzésekkel kommunikálnak veled. Angyalaid arra kérnek, hogy hidd el mindazt amit látsz – attól függetlenül, hogy külső vagy belső képek-e azok.
Az angyalok üzeneteit gyakran kapjuk képek formájában. Ezek a képek megjelenhetnek lelki szemeid belső vetítővásznain, akár nyitva van a szemed, akár csukva. De ezek a képek megjelenhetnek a fizikai szemeddel érzékelt külső valóságodban is. Ezek a képek egyformán mély üzeneteket hordozhatnak, és ha nem vagy rájuk hangolódva, akkor egyformán nehéz észrevenni őket. Épp ezért fontos, hogy tudatosítsd magadban: Angyalaid ma vizuális információval üzennek neked.
Ha ma érdekes képekre figyelsz fel, vagy ha valahol angyalokat, angyal sziluetteket, angyal fotókat vagy rajzokat, szárnyakat, tollakat, angyali jeleket látsz a fizikai szemeddel, tedd fel magadnak a kérdést: Mit akar üzenni nekem ez a kép? Mit akarnak üzenni ezzel a látvánnyal az angyalaim? Hunyd le a szemed, és figyeld pár percig az érzéseidet és a gondolataidat. Ne akarj elgondolkodni a válaszon, egyszerűen csak figyeld a benned felbukkanó gondolatokat és érzéseket, mert ezek könnyedén elmesélhetik a látott képek jelentését.
Ma érdemes elvégezned egy egyszerű vizualizációs gyakorlatot is. Keress egy csendes, nyugodt helyet, ahol pár percig egyedül lehetsz, és ahol nyugalom vesz körül. Érdemes betenned valamilyen nyugtató, meditációs zenét, érdemes kikapcsolnod a telefonodat és ha szeretnél meggyújthatsz egy gyertyát, használhatsz füstölőt, vagy párologtathatsz illóolajat. Hunyd le a szemed, vegyél néhány mély lélegzetet, csendesedj el. Ezután jelenítsd meg magadban a következő képeket:
Egy csodálatos, fehér ülésekkel berendezett moziterembe lépsz, amelynek arany fényből építették a falait. Ülj le az egyik székre, arra a székre, amelyik a legszimpatikusabb a számodra. Kérd meg angyalaidat, hogy fessenek képeket a ragyogó aranyfehér mozivászonra. Addig maradhatsz az angyalok mozitermében, ameddig csak szeretnél. Végül köszönd meg angyalaidnak a kapott képeket, a feltétel nélküli szeretetüket és az állandó jelenlétüket az életedben, majd sétálj ki a moziteremből és térj vissza fizikai valóságod tudatosságába.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha úgy érzed, hogy nem hallgatnak meg az angyalok kattints ide, és tudd meg: Mit tehetsz hogy teljesüljenek a kéréseid!

Angyalkártyamesék: Kattints ide, és ismerd meg az Angyalokkal gyógyító jóskártyát!

1008

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!