Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Erő

Az angyalok arra kérnek, hogy ne felejtsd el: az életben minden megtapasztalás, minden esemény, minden kihívás, és minden megoldandó feladat egyre erősebbé és bátrabbá tesz.
Kedden arra kérnek az angyalok, hogy gondolj úgy az előtted álló nehézségekre és problémákra, mint egyszerű kihívásokra. Ezek olyan feladatok, amelyeket könnyedén megoldhatsz angyalaid támogatásával. Kérd meg angyalaidat, hogy álljanak köréd, mögéd, eléd életed útján, vezessenek, bontsák el előled az akadályokat, támogassanak, és adjanak erőt minden helyzetben.
Ma könnyedén megtapasztalhatod, hogy az angyali támogatással minden egyszerűbb, és minden nyugalmasabb. Nem kell, hogy az életben izzadság, küzdelmek, szenvedés vagy nehézségek árán szerezd meg az eredményeket. Ezek az egó útjának jellemzői, de választhatod azt is, hogy a lelked útját járod, választhatod azt is, hogy az angyalok támogatásával haladsz a lelked által megszabott vágyaid megvalósítása felé.
Ez a másik út könnyű, egyszerű, és a nehézségek helyett csak szeretetet és boldogságot tartogat a számodra.
Ez a másik út az angyalok és az Isten szeretetből épített útja.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalokkal gyógyító jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Szeretettel és rengeteg praktikus gyakorlattal várlak a következő angyaltanfolyamomon.

Ha úgy érzed, hogy nem hallgatnak meg az angyalok kattints ide, és tudd meg: Mit tehetsz, hogy teljesüljenek a kéréseid!

1013

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!