Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Ragyogó jövő

Hagyd abba az aggódást, minden rendben lesz.
Az egó az, aki aggódik. Az egó az, aki elhiszi, hogy az aggódás megold bármit is. Mintha az egó azt gondolná, hogy ha valamivel kapcsolatban folyamatosan negatív helyzeteket jelenít meg maga előtt, azzal megvédheti magát ezektől a helyzettől. Mintha az, hogy a legrosszabbra számítasz megoldaná a helyzetet.
Az igazság ezzel szemben az, hogy az aggodalom negatív energia. a félelmek, amikor attól tartasz, hogy valami nem sül el jól nem oldják meg a helyzetet. Sőt! Minden gondolatnak teremtő ereje van, ezért a negatív gondolatnak is teremtő ereje van. Az aggódás pont az aggodalom tárgyát teremti meg. ha félsz valamitől azzal azonnal szabad bejárást adsz neki az életedbe. Hát nem lenne egyszerűbb a félelmet elhagyni, és ezzel bezárni azokat a kapukat a negatív események előtt, amelyeket az aggodalmaid nyitottak meg?
Angyalaid ma arról biztosítanak, hogy ragyogó jövő áll előtted. Angyalaid ragyogónak, sikeresnek, boldognak, fénnyel és szeretettel telinek látják a jövődet. Itt az ideje tehát elengedned az aggodalmakat, és elhinned: A jövőd csodálatos lesz.
Ma minden aggodalmadat add át az angyalaidnak!
Ezt megteheted úgy, hogy elmondasz egy imát a saját szavaiddal, és megfogalmazod, hogy szeretnéd, ha az angyalok az aggodalmaidat a fénybe vinnék, hogy ott feloldódhassanak és meggyógyulhassanak.
De mindezt egy vizualizációval is kérheted az angyalaidtól. Hunyd le a szemed, vegyél néhány mély lélegzetet, majd jelenítsd meg a következő képeket:
Az aggodalmaid sötét energiáit átadod az angyalaidnak, ők pedig elveszik és összegyűjtik ezeket. Angyalaid a fénybe emelik a problémáidat, és az égbe viszik az aggodalmaidat. A problémáid, a félelmeid, az aggodalmaid Isten szeretetének fényében feloldódnak és megszűnnek létezni. Ezután angyalaid visszatérnek hozzád és gyógyító angyalenergiákkal töltenek fel téged.
Ha a saját szavaiddal rendszeresen elmondod a fenti fohászt, vagy ha rendszeresen elvégzel egy ehhez hasonló angyalmeditációt, biztos lehetsz benne, hogy életed minden területén ragyogó jövő vár rád.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Istennők jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Angyali Segítség Advent: Elindult az Angyali Segítség Adventi Cikksorozata. A mai részben egy csodálatos módszert ismerhetsz meg: Bemutatjuk a dalmeditációt.

Itt arról olvashatsz, hogy hogyan lehet valóban boldog a karácsonyod. A mai vendégszerző: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta.

1124

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!