Angyali Segítség

Meditálj hangokkal – Gyöngyő videós dalmeditációja


Angyali Segítség Advent

GyöngyőMai vendégszerzőnk Gyöngyő dalszerző, énekes.
Gyöngyővel egy csoportban gyakoroltuk az A Course in Miracles – A Csodák Tanítása című könyv gyakorlatait. Azt hiszem, az az év mindkettőnk életében mély spirituális változásokat és rengeteg új barátságot hozott.
Gyöngyő hangja és dalai csodákra képesek: szárnyakat adnak, felemelnek, és meditatív állapotba ringatnak. Szeretem figyelni, ahogy egy-egy dal formálódik, és szeretem hallgatni a megszületett gyógyító dalokat. Gyöngyő elénekelt pozitív gondolatai, boldogságmantrái sokat segítettek nekem az elmúlt hetekben. Nagy örömmel nyújtom át most Gyöngyő első dalmeditációt tanító videóját.
Az Angyali Segítség Adventi cikksorozatában 28 napon át 6 vendégszerzőtől és tőlem találtok napi egy karácsonyra hangoló írást, videót vagy hanganyagot.

R. Kövér Balázs


 


Ha nem tudod elindítani a videót, kattints ide!

Hiszek a hangok lélekkel, szívvel, magunkkal összekapcsoló erejében. Hiszek abban, hogy a hangunkon keresztül pillanatok alatt oda juthatunk, ha úgy döntünk, hogy szeretnénk eljutni, természetesen.
Ezen a felvételen megtanítok egy könnyedén kivitelezhető hangmeditációs gyakorlatot neked, aminek segítségével eljuttathatod magadat, eljuttathatjátok magatokat a nyugalom, béke, szeretet lelket simogató, megmosolyogtató pillanataiba. A dalmeditáció olyan tevékenységek közben is végezhető, melyek nem igénylik a teljes figyelmedet, legyen az pl. főzés, mosogatás . . .
A gyakorlathoz jó szórakozást kívánok!

Gyöngyő
dalszerző, énekes
http://gyongyo.wix.com/gyongyo


Angyali Segítség Advent

Holnap egy meglepetéscikkel folytatódik az Angyali Segítség Adventi sorozata.

A sorozatban eddig megjelent:
Bárkinek lehet csodálatos karácsonya – Sarkadi Kriszta írása

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!