Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Felülemelkedni a problémákon

A mai angyalkártya azt kéri, hogy emelkedj felül a problémáidon.
A problémák, valójában megoldandó feladatok, és nagyon fontos, hogy hogyan tekintesz rájuk.
Ha megmászhatatlan hegyekként látod őket, amelyek talán próbálnak rád omlani, akkor annak adsz energiát, hogy ez a helyzet megoldhatatlan.
Ha azonban egy egyszerű átlépendő buckaként tekintesz egy-egy problémára akkor annak adsz energiát, hogy ez a helyzet könnyedén megoldható.
Ha pedig észreveszed, hogy angyalok serege vesz körül, akik szívesen a hónod alá nyúlnak, és szívesen felemelnek, felrepítenek a magasba, hogy erőfeszítés nélkül átjuss a probléma hegy vagy bucka túloldalára, akkor annak adsz energiát, hogy a spirituális segítség veled van, és angyalaid minden helyzetben melletted állnak.
Kedden ne hagyd, hogy a körülmények lehúzzanak, elszomorítsanak, vagy elvegyék az életkedvedet. Kérd meg angyalaidat, hogy emeljenek fel a magasba, és segítsenek könnyedén átrepülnöd minden helyzet, minden probléma és minden megoldandó feladat felett.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalokkal gyógyító jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Adventi ajándék: Mókás hangmeditációs gyakorlatok – Gyöngyő dalmeditációs videója

A legszebb ünnepi fohász – Sarkadi Kriszta írása

1201

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!