Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Légy őszinte önmagadhoz!

Igaz vágyaid mindig angyalszárnyakon érkeznek el hozzád – ezt üzeni nekünk a mai angyalkártya. Angyalaid ma segítenek neked meglátni önmagadban az igaz vágyaidat. Sokszor azzal nehezítjük saját utazásunkat az életutunkon, hogy nem vagyunk hajlandóak meglátni, hogy mit szeretnénk igazából, merre is szeretnénk menni valójában. Sokszor félünk attól, hogy meglássuk ezt. Máskor pedig vélt kötelezettségekkel nehezítjük a döntéseinket, vagy olyasmit teszünk, amelyet szerintünk nem lehet másként, pedig még sok-sok másik és jobb megoldásból választhatnánk, ha megengednénk magunknak, hogy ezek felbukkanjanak. Angyalaid ma segítenek abban, hogy megvizsgálhasd: vannak-e ilyen feleslegesen vállalt nehézségek és muszájok az életedben. Angyalaid abban is segítenek – ha kéred – hogy észrevedd, mik a szíved mélyén rejlő vágyaid. Mik azok a dédelgetett kívánságaid, amelyeket csak nagy ritkán, félve mersz elővenni, mert attól félsz, hogy túl jók ahhoz, hogy megvalósuljanak? Ha őszintén magadba nézel, azt fogod látni, hogy a szíved tele van szeretettel. Olyan csodálatos gyógyító szeretettel, amely segít meggyógyítani minden elakadást az életedben. Ha ezt a szertetetet, és a szíved mélyén lévő szeretetteli vágyakat egyszerre engeded ki a világba, akkor az életed meggyógyul magad körül. Az angyalok ma azt kérik tőled, hogy merj szeretni, merd szeretni önmagadat, és merj feltétel nélküli szeretetet adni a szeretteidnek. Az angyalok segítenek neked felismerni, és megvalósítani a szeretetteli vágyaidat – ezt elég csak kérned a saját szavaiddal, úgy ahogyan az a kérés a szíved mélyén megfogalmazódik.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Napi útmutatás az angyalodtól jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Hány őrangyalod van? – Kattints ide, és tudd meg most!

0806

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!