Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Tanítás és tanulás

Zadkiel arkangyal az egyik kedvenc angyalom a 15 gyógyító arkangyal közül. Ő az, aki segít nekünk a lelkünk és az elménk gyógyulásában is. Ma pedig azért érkezik hozzánk, hogy az igazi tanulásra tanítson bennünket.

A mai angyalkártya arra emlékeztet, hogy az egész életünk tanulásból, és tanításból áll, de nem egészen úgy, ahogyan azt az egónk elképzeli. Az egónk, a félelmteli részünk a tanulás és a tanítás folyamatához is rengeteg félelmet, nehézséget, durva szabályokat, veszélyes tudatlanságot és ezer más aggodalomra okot adó fogalmat kapcsol.
Az angyalok szerint azonban a valódi tanulás a felejtés: Az a folyamat, amelyben elfelejtjük az egónk által kreált valamennyi félelmet és akadályt, amelyek megakadályozzák, hogy észrevegyük a lelkünk milyen sok mindent tud. A valódi spirituális tanulás az, amikor elmozdítjuk azokat az akadályokat, amelyek a belső tudásunk és a szeretetünk útjában állnak.
Ma Zadkiel arkangyal segít neked abban, hogy elfelejtsd mindazt a félelmet, aggodalmat, neheztelést, amelyekkel az egód bombázza a tudatodat, és segít visszaemlékezni Isteni Önvalódra. Zadkiel arkangyal segít abban, hogy észrevedd: Egy szeretet szál kapcsol minden egyes emberhez, és egy csodálatos energiacsatorna köt téged és mindenki mást is Istenhez. Itt a földön mindannyian Isten gyermekei vagyunk. Itt a földön mindannyian szeretetből született, szeretetteli és szeretett lények vagyunk. – Ennek felismerése, az erre való visszaemlékezés a legfontosabb tanulási folyamatunk mindannyiunknak. A legfontosabb tanítás pedig az, amikor már másoknak is segíthetünk abban, hogy felismerjék: Őket is ugyanez a szeretetkapcsolat fűz Istenhez, és ők is Isten szeretett gyermekei, ők maguk is szeretetből született, szeretetteli és szeretett lények.
Ma érdemes használnod ezt a mantrát is: Szeretetből vagyok, szeretek és mindenhol meglátom a szeretetet.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A Bőségteremtő angyalműhelyen megtanítom neked, hogyan manifesztálhatod a vágyaidat, és hogyan élhetsz bőségben az angyalok segítségével.

Napi_angyalkartya_0812_Doreen_Virtue_Arkangyal_Joskartya_Zadkiel_Arkangyal

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!