Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Tértisztítás

A mai angyalkártya az egyik legszebb arkangyal üzenetét hordozza: Jophiel arkangyal azért érkezik mellénk ma, hogy tudatosítsa bennünk: A környezetünk, a környezetünk energiája nagy hatással van ránk. Az az élettér ahol élsz meghatározza az életedet is.

Ahhoz, hogy rend legyen az életedben érdemes rendet raknod magad körül. A rendrakás, a takarítás könnyen válhat teremtő gyakorlattá. Ha úgy érzed, hogy valami hiányzik az életedből, ha úgy érzed, hogy nem kapod meg azt, amire szükséged van, egyszerűen csak nézz körül az otthonodban. Rakj rendet, és takaríts ki, miközben azt tudatosítod magadban, hogy minden kosz amelyet megtisztítasz, minden szemét, amelyet kidobsz, minden felesleges tárgy, amelyet tartogattál és minden rendetlenség, amelyet elfogadtál egy-egy akadályt jelképez, amely megakadályozta azt, hogy teljesüljenek a vágyaid. A rendetlenségre, a piszokra tekinthetsz a boldogságod és közötted képződött akadályokra is.
Érdemes elkezdened egy spirituális nagytakarítást, és érdemes végigjárnod az otthonodat, kipakolnod a szekrényeket hogy lásd mennyi minden felesleges dolog akadályozta eddig az energiák áramlását az életedben.
Ha kéred, Jophiel arkangyal hathatós segítséget nyújt a számodra a takarításban és a rendrakásban. Egyszerűen csak kérd meg Jophiel arkangyalt, hogy segítsen neked rendet rakni az otthonodban, és kitakarítani az életedből is a káoszt.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Töltsd le most a 33 angyalmeditáció című ajándék e-könyvet, amelyben tértisztító meditációkat is találsz!

0827

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!