Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Ne légy megalkuvó!

Néha magunk alá temet bennünket a hétköznapok rohama. A nehézségek, megoldandó feladatok, akadályok, és a szorító határidők közepette talán nehezebb elhinnünk, hogy mindannyian fényből vagyunk, hogy mindannyiunknak csak egyetlen egy feladata van: Szeretni. Ebben erősít meg bennünket a mai angyalkártya:

Talán egyszerűbb lenne azt mondanod, hogy elég volt, feladod. Vagy legalábbis azt mondanod, hogy jó, mostantól beérem kevesebbel is, és mostantól csak alapjáraton működöm. Talán sokkal egyszerűbbnek tűnik lemondanod a teljességről, annak érdekében, hogy minden kötelezettségedet elvégezhesd. Talán egyszerűbbnek tűnik lemondanod a vágyaidról annak érdekéből, hogy könnyebb életed lehessen.
De mindez egy félreértésen alapszik. Mindez az egó azon félreértésén alapszik, hogy a vágyaid beteljesülését elérni valamiféle nehézséget jelent. Az egó úgy képzeli, hogy a vágyak beteljesülését csak kemény munkával érheti el. Hogy egy nagyon bonyolult és fájdalmas adok-kapok üzletben szerezheti csak meg azokat, amelyben sokkal többet kel feláldoznia, mint amit a vágyak beteljesülésével nyerne. Az egó úgy képzeli, hogy emiatt minden vágyról mérlegelnie kell: Megéri-e ez nekem, hogy olyan sok mindenről mondjak le. Aztán pedig, a legtöbb vágyról az egó le is mond, és ezen nem is kell csodálkoznod, hiszen ki áldozna fel olyan sokat olyan kevésért?
De tudnod kell, hogy az egó téved. Tudnod kell, hogy az egó nem látja jól, nem értelmezi jól, és nem fogja fel a világot a teljes valójában. Az egónak nem is ez a feladata, nem ezért teremtetted, és nem is ezt várod el tőle. Mégis olyan feladatokat követelt magának, amely feladatok elvégzésére nem alkalmas. te pedig átengedted neki ezeket a feladatokat, mert elhitted: Az egónál, a félelemteli részednél, aki mindent biztonságban akar tudni, majd biztonságban lesznek. Pedig az egó csak vágyni képes a biztonságot, megteremti nem. Aki nem tud teremteni, az nem tud biztonságot teremteni. Biztonságot teremteni csak te tudsz: A teremtő gondolataidat, a teremtő érzelmeidet, a teremtő szándékaidat fordíthatod a biztonság, az eredményesség és a vágyaid boldog beteljesülése felé, hogy ezzel megteremtsd mindazt amire vágysz.
Teremteni a lelkedből kiáradó szeretetfény tud, az az energia, amely belőled árad ki, hogy szeretettel itassa át a világot. Akkor tudsz teremteni a leghatékonyabban, amikor a legnagyobb ellentétet tapasztalod belső vágyaid, a lelkedben lévő szeretet és a külső valóságod, az egód által értelmezett képek között. Akkor tudsz a legkönnyebben és a leggyorsabban teremteni, amikor azt tapasztalod, hogy mindaz, amit a fizikai szemeiddel látsz (és a félelmek szűrőjén át nézel) nincs összhangban, nincs kapcsolatban mindazzal, amit a lelkedben találsz (és a szeretet szűrőjén át érzékelsz).
A mai angyalkártya arra kér, hogy ismerd fel ezt. A mai angyalkártya arra kér, hogy ismerd fel: Mindig, minden pillanatban ott ragyog a remény. minden pillanatot, amelyet itt a Föld nevű bolygón töltesz ragyogó fénnyel itat át a remény, annak a reménye, hogy a Végtelen Szeretet hozta létre ezt a helyzetet, és ez azt jelenti, hogy ez a helyzet téged és minden más résztvevőjét is gyógyítja. Ez azt jelenti, hogy ez a helyzet alkalmas arra, hogy téged legnagyobb vágyaid beteljesülése felé mozdítson el. Ez azt jelenti, hogy minden minden pillanatban meggyógyulhat, megváltozhat, szeretettelivé és boldoggá válhat. Minden pillanatban lehetőséged van arra, hogy a vágyaidat beteljesítsd, megéld és megtapasztald. Minden pillanatod a lelked szeretetteli és boldog megtapasztalásait szolgálja. Minden pillanat azért jött létre, hogy a lelked szeretetet sugározhasson itt a Földön, és meggyógyíthassa az életedet, és az egész bolygód.
Istennek határozott terve van veled. Isten terve az, hogy Békét teremt a Földön. Isten szándéka az, hogy Szeretettel árassza el a bolygót. Isten szándéka az, hogy Öröm járja át a Földet. Isten szándéka az, hogy az egész bolygó valósága a Boldogság legyen. Neked pedig nagyon fontos szereped van ebben a tervben. Isten jól tudja, hogy a Földön akkor lesz Béke, ha minden ember szívébe megérkezik a béke. Isten jól tudja, hogy a Földön akkor lesz Szeretet, ha minden ember felismeri, a benne lévő szeretetet, és ezzel a szeretettel fordul minden embertársa felé. Igen, minden embertársa felé, akivel találkozik, akiről hall, akiről beszél, akit a tévében lát. Isten jól tudja, hogy akkor lesz Öröm a Földön, ha minden egyes ember a saját örömét éli meg – és nem mások örömén bosszankodik. Isten jól tudja, hogy akkor valósul meg a tökéletes Boldogság a Földön, ha minden egyes ember a saját boldogságát éli és valósítja meg, ahelyett, hogy mások boldogságát akarná megvalósítani. Isten jól tudja, hogy milyen fontos szereped van neked ebben a tervben: Te vagy az az ember, akiért te felelsz. Te vagy az, akinek békét kell teremtened a szívedben. Te vagy az, akinek szeretned kell magadat, és minden embert. Te vagy az, akinek az örömöt kell megtapasztalnod a mindennapjaidban. Te vagy az, akinek a boldogságot kell megélnie az életében. Mert ezek a te hozzájárulásaid az isteni tervhez. Ezek a te Istentől kapott feladataid, amelyeket senki nem vehet el tőled, egyedül a saját egód hitetheti el veled, hogy neked valami teljesen mással kell foglalkoznod.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalok és szentek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Töltsd le most a 33 angyalmeditáció című ajándék e-könyvet, amelyben minden élethelyzetre találsz meditációt!

0909

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!