Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Javuló egészségi állapot

A mai angyalkártya szinte azonnal kiugrott a csomagból, amint a kezembe vettem azt. Egyértelmű volt, hogy Rafael arkangyalnak a fizikai test gyógyulásáról van egy nagyon fontos, mindannyiunkra érvényes mondanivalója mára:

„Az egész világodat úgy alkottad meg, hogy abban semmi sem mozdulatlan, minden folyamatosan halad valamilyen irányba. Körülötted, a fizikai világ illúziója folyamatos változásban van. A tested állapota is folyamatosan változik: Vagy javul, vagy romlik. Azt pedig, hogy ez a változás merre halad a gondolataid és az érzelmeid határozzák meg. A gondolataidban találod azt a teremtő erőt, amelyet gyógyító energiává duzzaszthatsz, és amely segít abban, hogy a tested folyamatos javulásban legyen.
Fontos tudnod és értened: Nem az a gondolat betegíti meg a testedet, hogy „beteg vagyok” ha így lenne, szinte sohasem betegednél meg. A negatív gondolataid, a félelem alapú érzelmeid betegítenek meg: A félelem, a harag, a gyűlölet, a rettegés, az önszeretet hiánya, a másokkal való kapcsolódás hiánya azok az érzelmek és gondolatok, amelyekkel utat nyitsz a testedben és az életedben a betegségek megjelenésének. 
A test azonban nem állandó, minden pillanatban újra és újra teremted a lényedben lévő rezgésekből. Abban a pillanatban, hogy elengeded a negatív érzelmeket a haragot, a gyűlöletet, a feszültséget, a bizalmatlanságot, a stresszt és az ezekhez kapcsolódó gondolatokat, a tested gyógyulásnak indul.
Nem az a gondolat betegíti meg a testedet, hogy „beteg vagyok” de a betegség megszokása nehezíti a test gyógyulását. Amikor már megtapasztaltad a betegséged, tudatod hajlamos arra, hogy a tüneteket részévé tegye az önmagadról alkotott képnek, annak a képnek, amelyet újra és újra megtapasztalsz a valóságodban. Épp ezért fontos a betegségtudatodat egészségtudatra cserélned. Épp ezért fontos tudatosítanod magadban, hogy a tested állapota sohasem állandó: Valamilyen irányban mindig változik. Ez a változás abban a pillanatban pozitívvá válik, amint elengeded a betegséghez való belső ragaszkodásodat, és amint elengeded a negatív érzelmeidhez való ragaszkodásodat. 
Ma add át nekem [Rafael arkangyalnak] valamennyi haragodat, valamennyi gyűlöletedet, valamennyi félelmedet. Hagyd, hogy a fénybe vigyem ezeket az érzelmeidet, és ott feloldódhassanak. Add át nekem a szeretetlenség érzését is, hogy megmutathassam, mennyi szeretet vesz körül téged. Add át nekem a betegség érzését is, hogy megmutathassam, enélkül az érzés nélkül a tested elindul egy felfele tartó gyógyulás spirálban.
Azáltal, hogy átadod nekem a testeddel kapcsolatos negatív gondolataidat és érzelmeidet, valamint a szívedben tárolt negatív érzelmeket utat nyitsz a testedben a javuló egészség állapot számára.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító  jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Szeretettel várlak a Szerelemteremtő angyalműhelyben!

0914

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!