Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Energiagyógyítás

Ma az angyalok a tegnap megkezdett üzenetet folytatják. Ide kattintva érdemes megnézned a tegnapi angyalkártya üzenetét, ha még nem olvastad azt. Ma egy lépéssel tovább lépünk a gyógyulás felé vezető utunkon, ezúttal egy másik felemelkedett mester, Merlin a vezetőnk:

„Gyakran keseregtek azon, hogy elvesztettétek mágikus erőtöket, vagy azon, hogy nem is rendelkeztek ilyen csodás erővel. De tudnod kell, Isten Szeretett Gyermeke, hogy ezek a gondolatok az egódból jönnek. Az egód az, aki kesereg a csodák hiányán, a lelked pedig az, aki pontosan tudja, hogy csodák vesznek körül minden percben, és mágikus, gyógyító erőd van, amely minden pillanatban megváltoztathatja a valóságodat. Mivel az egód nem hisz a csodákban és pláne nem hisz a saját gyógyító erődben, ezért szükséged van arra, hogy a legkülönfélébb módszereket, játékokat találd ki magadnak, amelyek elhitetik az egóddal, hogy valóban teszel valamit. Az energiagyógyítás, a kézrátételes gyógyítás is egyike ezeknek a játékoknak. Tudnod kell, hogy minden embernek születése jogán képessége van a gyógyításra. Minden ember kapcsolódik Forrásával, a Végtelen Gyógyítással, Istennel. Te is folyamatosan összeköttetésben vagy Istennel, és Isten szívesen gyógyítja meg a testedet, a környezetedet, a családodat, az ismerőseidet, az életedet rajtad keresztül.”

Ma érdemes az érintésedet használnod a gyógyításra. A kézrátétel a legősibb gyógymód, a legősibb energiagyógyítás. Egyszerűen csak tedd a kezedet a fájó, vagy beteg testrészedre, és jelenítsd meg magadban, hogy az Isteni Gyógyító Forrásból egy fénypatak folyik át a testeden, a szíveden, a kezeden egyenesen oda, ahol a kezed megérinti a testedet. Addig tartsd fent ezt a képet, ameddig jól esik, és ha szükséges naponta többször is használhatod.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Felemelkedett mesterek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Szeretettel várlak a Szerelemteremtő angyalműhelyen.

0927

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!