Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Levegő Hetes az Angyaltarot-ból

A mai angyalkártya új, friss energiákat, derűs, szeretetteli gondolatokkal érkezett. Amint a kezembe került, tudtam, hogy mi az angyalok mai üzenete:

„Isten Szeretett Gyermeke, szállj ki a mókuskerékből, szállj ki az egó által hajtott körhintából, és hagyd, hogy életed útját a lelked határozza meg. Az egó hajlamos arra, hogy felesleges köröket rójon, újra és újra ugyanazokhoz a múltbeli fájdalmas eseményekhez visszatérve. Ezzel biztosítja, hogy folyamatosan újrateremtsd a félelmedet és a fájdalmadat. A félelem börtönbe zár, és igába hajtja a fejedet. Ebből a félelem börtönből azonban van kiút. Ebből a félelembörtönből a szeretet jelenti a kiutat. Fontos, hogy felismerd: A világ, a valódi Világ jóval több annál, mint amit a fizikai szemed lát, vagy, mint amit a lelkei szemeidnek látni enged az egó. Amikor az egód taposómalmában jársz körbe-körbe, akkor észre sem veszed, hogy az egó világa eltakarja előled azt a csodálatos, szeretetteli és gyógyult világot, amely a Valóság. Ez a Valóság lehetne a te valóságod is. Csak annyit kell tenned, hogy felnézel, csak annyit kell tenned, hogy az egó sötét félelmei helyett a Végtelen Szeretet Fénéyt választod. Ma válaszd a Szeretetet!”

Ma vizsgáld felül a terveidet, és nézd meg, hogy vajon ezek a tervek a szeretetből születtek-e. Ha kell, többször is olvasd el a mai angyali üzenetet, és a tegnapit is, amely segít megérteni isteni életcélodat. Tudatosítsd magadban, hogy az életedben sok általad még láthatatlan esemény történik, amelyeket a szeretet irányít, és amelyek hamarosan csodaként érkeznek meg hozzád. Hagyd, hogy az angyalok és a Szeretet időzítése működjön az életedben az egó kapkodó sietsége helyett!

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyaltarot című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

0929

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!