Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Álruhás áldás

Angyalaid ma segítenek tudatosítani benned a választásaidat. Segítenek megérteni, hogy mit szeretnél itt a földön, és megmutatják azt is, hogy hogyan érheted el a vágyaidat:

„Gyakran gondolod azt, hogy baj van, betegséget, gondot, nehézséget, problémát tapasztalsz meg. Egód hajlamos tragédiaként tekinteni azokra az eseményekre, amelyeket nem szeretnél. Egód az, aki a félelmek szemüvegén tekint ezekre a megtapasztalásokra, és csak a félelmeket látja meg bennük.
Lelked azonban a gyógyító szeretet szemüvegén keresztül szemléli a világot, és pontosan tudja, hogy a nem kívánt eseményeknek milyen fontos, milyen gyógyító és milyen szeretetteli szerepük van az életedben.
Ha valami olyasmit látsz, amelyet nem szeretnél megtapasztalni, egyszerűen csak jelentsd ezt ki az angyaloknak, és Istennek. Ők pedig gondoskodnak arról, hogy ez a nemkívánatos megtapasztalás elhalványodjon, majd eltűnjön az életedből.
Ma bármi is történjék az életedben, tudd róla, hogy ez egy álruhás áldás. Tudd, hogy mindez abban segít neked, hogy eldöntsd: Mely megtapasztalásokra vágysz, és melyekre nem.
Tudatosítsd magadban, hogy nincs baj, nem lehet hibázni, nincsenek tragédiák, minden általad negatívnak tartott esemény csak azt szolgálja, hogy te az általad pozitívnak tartottat választhasd.”

A mai napod minden negatív eseményénél és gondolatánál jelentsd ki magadban: „Ez egy számomra negatív megtapasztalás/gondolat. Nem ezt a tapasztalatot kérem. Istenem és angyalaim, kérlek hozzatok számomra pozitív szeretetteli tapasztalatot/gondolatot ehelyett.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Napi útmutatás az angyalodtól jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

1026_napi_angyalkartya

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!