Angyali Segítség

Ki az őrangyalod? – Gyere el, és tudd meg, kik vigyáznak rád!

Sohasem fogom elfelejteni az első találkozásomat az őrangyalommal. Természetesen tudom, hogy mindig is mellettem volt, nem kellett találkoznunk. Mégis, amikor először találkoztam vele tudatosan egy meditációban, ott álltam megilletődötten. Szinte el sem akartam hinni, hogy végre láthatom az őrangyalomat és beszélgethetek vele. Azt, hogy milyen mély volt ez a találkozás jól érzékelteti, hogy teljesen megváltoztatta az életemet. Ennek az élménynek is köszönhetem, hogy ma már angyalterapeutaként segítem a hozzám fordulókat. Ha te is szeretnél találkozni az őrangyaloddal, és szívesen elsajátítanád az angyalkommunikáció alapjait egy rövid angyalműhelyben, szeretettel várlak a Nők Lajpa Café Téli fesztiválján.

12

 

A „Ki az őrangyalod?” Mini Angyalműhelyen segítek neked, hogy megismerkedhess az őrangyaloddal. Végigvezetlek egy őrangyal meditáción, amely segít neked abban, hogy mélyebben összekapcsolódhass az őrangyaloddal, és élőbb napi kapcsolatba kerülhess vele.

A MINI ANGYALMŰHELYEK RÉSZTVEVŐI KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKOT KAPNAK.

Az angyalműhelyek időpontja:
2016. november 20. vasárnap. A „Ki az őrangyalod?” című foglalkozások 45 percesek. Négy időpontból választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet: 14, 15, 16 és 17 órakor kezdődnek a foglalkozások.
Az angyalműhelyekre jelentkezni a helyszínen lehet. A létszám limitált, ezért érdemes időben érkezni és regisztrálni.

Az angyalműhelyek helyszínét és minden más tudnivalót ide kattintva megtalálsz az NLCafé téli fesztivál programjában.

***

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Címkék:

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!