Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Tudod a dolgod

Ma Uriel arkangyal segít neked elismerni valódi feladataidat:

„A boldogság az egyetlen feladatod itt a földön. Mindent, amit teszel a boldogság utáni vágy mozgat. Mégis, a félelemteli részed szívesen tagadja a boldogság létezését, vagy azt hogy a boldogság elérése lenne a célod. Ő úgy vélekedik, hogy a cél a nagyobb vagyon, a több elismerés, a több hatalom, a több rajongás, a több függő viszony, a több birtokolható ember vagy tárgy. Esetleg pont ellenkezőleg: A lemondásban is megláthatja a célt, a szenvedésben, a szegénységben, a vágyakról való lemondásban, az éhezésben, az önsanyargatás megannyi formájában.
Az egó számára a pozitív érzelmek ingoványos talajt jelentenek, ahol könnyedén elveszítheti a kontrollt és elsüllyedhet.

A lélek azonban máshogy a szemléli a világot. A lélek tudja, hogy csak a szeretet valóságos, minden más csak egy bonyolult, és életszerű álom, amelyet közösen álmodik lélektestvéreivel.
A lélek pontosan tudja, hogy az egyetlen valódi tapasztalat a boldogság megtapasztalása, amelyhez a szereteten át vezet az út.
A lélek pontosan tudja, hogy valójában csak a szeretet, az öröm, a béke és a boldogság létezik. Ezek azok az érzések, amelyeket valóban fel lehet halmozni, amelyeket valóban érdemes összegyűjteni. A lélek azzal is tisztában van, hogy nincs összefüggés a fizikai világ és a boldogság között. Tudja, hogy boldog, tisztességes és szeretetteli életet élhetsz szegényen és gazdagon is. Ezért a lélek nem arra biztat, hogy mondj le a földi élet fizikai jóllétéről, hanem arra, hogy egyszerre valósítsd meg a fizikai és a lelki jóllétet. Mert bármelyik értelmetlen a másik nélkül.

A lelked pontosan tudja, hogy mi a dolgod itt a földön: A szeretet, a boldogság, a béke és az öröm megtapasztalása. A lelked azt is pontosan tudja, hogy mit kell tenned most ahhoz, hogy megtapasztald mindezt.”

Hunyd le a szemed, vegyél néhány mély lélegzetet majd tedd fel magadnak a kérdést: Mit tenne a lelkem most? Várj néhány pillanatig csendben, amíg az érzéseidben, a gondolataidban, a belső képeidben és a belső hangodon felbukkan a válasz.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Kövesd az instagram oldalamat, ahol még több angyali információt találsz

1130_napi_angyalkartya

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!