Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Tapasztalatszerzés

Az angyalok ma a földi élet céljáról beszélnek nekünk:

„Isten Szeretett Gyermekeként az a célod itt a földön, hogy tapasztalatot szerezz. Azért választottad ezt a testet. azért választottad ezeket a körülményeket, hogy az életnek ezen a színpadán, ezek között a díszletek között, ezekkel a játszótársakkal ebben a jelmezben megtapasztald a boldogsághoz vezető utat és a boldogságot.
Sokan közületek úgy érzitek, hogy a boldogság nem fontos. Sokatok egója hitette el veletek, hogy nektek nem kell boldognak lennetek, elég, ha feláldozzátok az életeteket valaki másért. Ez azonban az egó gondolata, amely egy tévedésen alapul és rettenetesen káros.
Az egód azt hiszi, hogy a boldogság valami, amit le lehet mérni, és amiből mindössze egy egységnyi korlátozott mennyiség áll a rendelkezésre. Az egó emiatt azt is hiszi, hogy ha valaki boldog, az automatikusan azt jelenti, hogy másvalaki boldogtalan. És megfordítva: Az egó hite szerint, ha te lemondasz a boldogságról, akkor másvalaki – akit ő jelöl ki – boldog lehet. Semmi sem áll messzebb a valóságtól.
A boldogság nem egy birtoktárgy, hanem egy állapot. Egy gondolkodásmód, egy szemlélet, egy nézőpont, egy rezgés, a létezés egy szabadon választható formája. Minden ember lehet boldog egyszerre. Mégsem tesztek rá kísérletet sem, mert az egó szerint ennyi boldogság biztos nincs is a földön, ráadásul hova lenne ez a világ, ha mindenki boldog lenne?! A válsz pedig egyszerű: A világ békésen fejlődne tovább, hiszen olyan sok érdekes és izgalmas megtapasztalás és teremtenivaló vár rátok, amelyeknek semmi köze a boldogtalansághoz, a depresszióhoz, az elkeseredettséghez, a hiányhoz, a hiány miatti küzdelmekhez.
Valójában azért választottad ezt a földi életet, hogy a boldogságot tapasztald meg. Ha elengedted ezt a vágyadat, ha azt gondolod, hogy nem lehetsz boldog, vagy ha már nem is akarsz boldog lenni, akkor nem érted az emberi lét legalapvetőbb célját, és nem töltöd be azt az életfeladatot, amelyet Isten maga jelölt ki számodra. Ahogy A Csodák Tanítása is fogalmaz: Boldogságod és feladatod egy és ugyanaz.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalok és szentek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Kövesd az instagram oldalamat, ahol még több angyali információt találsz!

12_02_napi_angyalkartya_doreen_virtue_angyalok_es_szentek_joskartya

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!