Angyali Segítség

Angyalkártya karácsony másnapjára: Keress fel egy táplálkozási szakértőt

Rafael arkangyal a gyógyítás angyala ma szívesen segít neked felismerni, hogy melyik táplálékokra van szükséged, és melyekre nincs:

„Minden étellel, amelyet megeszel és minden itallal, amelyet megiszol rezgést veszel magadhoz. Az ételek és italok rezgése beépül a rezgésedbe, hozzáadódik azokhoz a rezgéseidhez, amelyek meghatározzák, hogy mit hoz el az életedbe a vonzás törvénye.
Ha magas rezgésű ételeket és italokat fogyasztasz, azok gyógyítanak téged, és segítenek a boldogságod felé tartó utazásodban.
Ha alacsony rezgésű táplálékot fogyasztasz, az érzékenyebbé tehet a betegségekre, és akadályokat állíthat a boldogság felé vezető utadra.
Ha kéred, én, Rafael arkangyal szívesen megmutatom neked, hogy melyek azok az ételek és italok, amelyek most segítenek neked meggyógyítani a testedet, megőrizni az egészségedet és tovább haladni a boldogságod felé.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha szeretnéd megteremteni a jólétedet a 2017-es évre, gyere el a Boldog új évet teremtő angyalműhelyre!

1226_napi_angyalkartya_doreen_virtue_angyali_segitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!