Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Légy nagyon büszke a kiváló munkádra!

Angyali gratulációk érkeznek hozzád a mai angyali üzeneten keresztül:

„Isten Szeretett Gyermeke, arra kérünk, hogy legyél büszke a munkádra ma. Olyasmit teszel nap mint nap, ami elismerést érdemel. Tudnod kell, hogy mi minden nap fogjuk a kezed, ott állunk elletted és a füledbe súgjuk, hogy mit kell tenned. Minden nap veled vagyunk, és minden nap arra inspirálunk, hogy nagyszerű, új dolgokat hozz létre, csodálatos, gyógyító megtapasztalásokban legyen részed.
Mostanában egyre tisztábban hallod, és követed ezt az égi vezettetést, ezért egyre egyszerűbb kapcsolódnod a Szeretethez és egyre egyszerűbb megérkezned a boldogság állapotába.
Ma is szánj arra időt, hogy meghallgasd azokat az angyali üzeneteket, amelyeket a szíved a belső hangodon keresztül tolmácsol neked. hallgasd meg a szeretet benned szóló dalát, mert ezen keresztül mi, az angyalok beszélünk hozzád.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyalok ereje tarot kártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Már csak néhány hely maradt a Boldog Új Évet Teremtő Angyalműhely, január 14-i alkalmára! Kattints ide, és jelentkezz időben!

0107

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!