Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Gyengédség

Az angyalok ma arra kérnek, hogy legyél gyengéd a körülötted lévőkkel és leginkább önmagaddal:

Mostanában feleslegesen megkeményített az élet. Talán túl sokat dolgozol, talán túl sok felelősség van a válladon, vagy úgy érzed, hogy túl sok csapás ért téged.
A félelemteli, megbántott részed szívesen öltözik a keménység és az érdektelenség páncéljába, de ez nem te vagy.
Te az a szeretőszívű, csodálatos lélek vagy, aki azért választotta ezt az életet, hogy szeretetet és békét hozzon a földre. Amikor sokat dolgozol, valójában egy feladatot kellene elvégezned: Szeretetet adnod a munkáddal.
Amikor sok felelősség van a válladon, csak egy dolgot kellene tenned: Szeretetet adnod.
Ha csapás vagy sérelmek érnek, egy módon védekezhetsz és gyógyíthatod a szívedet: Adj szeretetet.
Ma adj szeretetet a környezetednek, és vedd körül magadat is gyógyító szeretettel. Gondolj magadra szeretettel és gyengédséggel egész nap.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalok és szentek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Alexander says:

    Kedves Balázs,
    számomra nagyon boszantó, hogy a napi angyalkártya hetente 2-3x jelenik meg, és akkor is a késő delutáni, vagy esti órákban. Nem lehetne ezen javitani?
    A megértésed tisztelettel köszönöm.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!