Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Mondd ki az igazadat!

Az angyalok egész héten ugyanazt a témát járták körbe. Érdemes a mai angyali üzenettel együtt elolvasnod az előző négyet is:

* Hétfőn arra biztattak az angyalok, hogy a halogatás elengedésével változtasd meg az életedet.
* Kedden az angyalok segítettek isteni csodákat hívni az életedbe, amelyek támogatják a pozitív változásokat.
* Az angyalok szerdán arra biztattak, hogy kötelezd el magadat a pozitív változás mellett.
* Csütörtökön abban segítettek az angyalok, hogy őszintén felismerd a szíved vágyait.

Ma pedig arra kérnek az angyalok, hogy mondd is ki az igazságodat, fogalmazd meg azt, ami a szívedben van:

„A szíved szeretetteli igazsága gyógyító erejű. Ez a szeretetigazság meggyógyítja az életedet és meggyógyítja a környezetedet is. Ez a szeretetigazság nemcsak fizikai gyógyulást, de pozitív változásokat, a helyzetek gyógyulását is elhozza a számodra.
Azzal, ha felismered és kimondod a szíved igazságait felszabadítod a szívedet, felszabadítod a lelkedet és felszabadítod az elmédet. Ez a szabadság, a szeretet szabad áramlása hozza el a valódi változásokat hozzád.
Fontos, hogy értsd: Szíved igazsága a szeretetben van. Az egó azonban szívesen dob oda a tudatodnak félelemeket igazságnak álcázva.
A félelem nem valós. A szíved igazsága félelem nélküli.
A szíved igazsága a szeretetről, az örömről, az elfogadásról, a boldogságról, a békéről és a csodákról szól.
Ha felismered ezt a szeretetigazságot, mondd ki azt!
Ha valóban a szeretet igazságát mondod ki, szavaid valódi gyógyító szavakként meggyógyítják az egó félelmeit, meggyógyítják az elszigeteltségedet és feloldják a fájdalmakat.”

Ma gondolj úgy magadra, mint a szeretet szócsövére. Mielőtt megszólalsz, gondold végig: Mit mondana a helyemben a Szeretet? Mit mondanának az angyalok, Jézus, Mária? Csak azt a választ mondd ki, ami egybecseng a szívedben érzett szeretetigazsággal.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalok és szentek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című e-könyvet most ajándékba adom neked. Kattints ide, és kérj egy példányt ingyen a 33 angyalmeditációból!

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!