Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Megtisztulás

Az angyalok ma segítenek neked megtisztítani az elmédet a negatív gondolatoktól:

„Isten Szeretett Gyermeke nem kell egyedül megküzdened a negatív gondolataiddal, hiszen itt vagyunk melletted és segítünk neked. Ha észreveszed magadban a negatív gondolatokat, egyszerűen csak kérj meg bennünket, hogy vegyük át tőled ezeket az alacsony rezgésű gondolatmintákat. Azáltal, hogy átadod nekünk ezeket a gondolatokat máris egy lépéssel közelebb kerülsz a legmagasabb szintű jóllétedhez. Ha megkérsz bennünket szívesen töltünk el téged szeretetteli rezgésekkel és pozitív gondolatokkal.
Ne felejtsd el: Bármikor kérheted tőlünk, hogy segítsünk megtisztítani a gondolataidat, és minden pillanatban együtt dolgozhatsz velünk azon, hogy gondolataid szeretettelibbek legyenek. Ehhez pusztán csak arra van szükség, hogy felismerd amikor a gondolataid a félelmek felé kalandoznak, és egyre alacsonyabb rezgésre hangolódnak. Ilyenkor egyszerűen csak kérd a segítségünket a gondolataid kicserélésben.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Istennők jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Itt megmutatom, hogyan kommunikálhatsz könnyedén az angyalokkal.

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!