Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Légy bátor

Őrangyalod mindig melletted van, és mindig bátorít téged. A mai napon őrangyalod üzenete szól a napi angyalkártyából:

„Itt vagyok melletted. Szeretlek, támogatlak és védelmezlek téged.
Akkor is itt vagyok melletted, amikor nem érzékelsz engem. Amikor azt hiszed, hogy magadra hagytalak, ugyanúgy ott állok melletted. Lehet, hogy nem érzed ilyenkor a jelenlétemet. Tudnod kell, hogy akkor érzékeled könnyedén a jelenlétemet, amikor a belső békéd állapotában vagy. Minél messzebb vagy ettől a belső békétől, annál nehezebben érzékeled a jelenlétemet is.
Ez azt jelenti, hogy pont azokban a helyzetekben nem érzékeled a jelenlétemet, amikor a legnagyobb szükséged van rám. De én akkor is melletted állok! Sőt! Ilyenkor még közelebb húzódom hozzád, ölelő szárnyaimban veszlek, vigasztallak, bátorítalak, erősítelek és támogatlak téged.”

Ma tudatosítsd magadban, hogy őrangyalod veled van. Tudatosítsd magadban, hogy őrangyalod azokban a helyzetekben is ott áll melletted, amikor bátorságra, erőre, hitre van szükséged.
Ma érdemes elvégezned egy angyalmeditációt is:
Keress egy csendes helyet, ahol zavartalanul meditálhatsz pár percig. Ha szeretnéd tegyél be egy halk meditációs zenét, vegyél elő egy angyalszobrot, gyújts meg egy gyertyát, égess füstölőt vagy párologtass illóolajat – de ezek a külsőségek elhagyhatóak.
Csendesedj el, hunyd le a szemed, és vegyél néhány nyugtató lélegzetet. Majd jelenítsd meg magad előtt, hogy őrangyalod ott áll melletted, átölel a szárnyaival, és bátorító, segítő, gyógyító angyalenergiával tölt fel téged. Addig maradj ebben a meditációban, amíg jól esik, majd néhány újabb mély lélegzettel térj vissza a normál, éber tudatállapotodba.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalok és szentek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Az Angyalok és Arkangyalok tanfolyamon szeretettel és titkok nélkül mutatom meg azokat az angyalkommunikációs technikákat, amelyeket én is használok minden nap.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!