Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: A vonzás törvénye

A mai angyalkártya arra emlékeztet, hogy világod folyamatos változásban van, amelyet a vonzás törvénye irányít:

„Mindig az történik veled, aminek történnie kell. A lelked azért érkezett ebbe a fizikai világba, hogy teremtsen, hogy folyamatosan újabb és újabb lehetőségeket tapasztaljon meg, és hogy folyamatosan kiválassza azt a lehetőségek közül, amire szüksége van, amit szeretne megtapasztalni.
A félelemteli részed talán arra készül, hogy hamarosan megérkezel az aranykorba, egy boldog és örömteli állapotba, amelyben végre megállhatsz, hátradőlhetsz, és amelyben élvezed az életedet. Ha most visszagondolsz, észreveheted, hogy szinte az egész életed ennek a képzeletbeli megnyugvásnak a kereséséről szólt. Mindig volt még egy lépés, amit meg kell tenni, és utána jó lesz. Mindig volt még egy akadály amit meg kellett oldani Mindig volt még egy élmény, amit át kellett élni. Mindig volt még egy ember, akivel találkozni kellett. Éveken, évtizedeken át mindig csak egy lépésre voltál attól, hogy minden jó legyen – legalábbis egód szerint. Kérünk, vedd észre, milyen sokszor meg is tudtad tenni ezt az egy lépést, milyen sokszor megtörtént, amiről egód azt hitte, ez a boldogságod feltétele. Most mégis ugyanúgy egy lépésre vagy a boldogságtól az egód szerint.
Arra kérünk, hogy vedd észre: Az egó mindig pontosan egy lépésnyire áll a boldogságtól, de sohasem fog megérkezni oda.
A lelked azonban most is a boldogság állapotában van. Amikor a lelkedre figyelsz, amikor a lelkedhez csatlakozol, te is boldog vagy.
Egyedül az egó képzeli azt, hogy létezik az állandóság állapota itt a földön. Lelked azonban tisztában van azzal, hogy minden változik. Minden, folyamatosan változik, vagy fejlődik, vagy hanyatlik. Lelked ezért nem az állandóság vagy a változatlanság élményének megtapasztalására áhítozik itt a fizikai világban, hanem a folyamatosan növekvő boldogság megtapasztalására.
Talán nehéz körülmények közé születtél, talán az eddigi megtapasztalásaid, és a mögötted álló életút nem volt olyan amilyenre vágytál. Azonban, ha a lelked szemszögéből nézel rá észreveheted, hogy a lelked nem akart beleragadni ezekbe a nehézségekbe. Lelked azt tervezte, hogy a nehézségekből folyamatosan egyre jobb és jobb körülmények közé lép tovább.
Lelked az utat élvezi, nem a célt.
Lelked azt élvezi, hogy embernek álmodhatja magát, és emberként maga alakíthatja egyre jobbra, és jobbra a fizikai valóságodat. Lelked pontosan tudja, hogy ha most megengeded magadnak a boldogságot – és nem vetíted azt előre a következő vágyad teljesüléséhez – akkor nemcsak most leszel sokkal boldogabb, de a következő vágyad is sokkal gyorsabban teljesül. Talán még ma. Vagy holnap. Vagy a héten. Hiszen lelked tisztában van azzal, hogy a boldogság boldogságot vonz hozzád. A küzdelem pedig küzdelmeket vonz hozzád. Ezért nem éri meg küzdened a boldogságért.”

Ma felejtsd el egy napra a teljesítménykényszert, a napi terveket, a teendőket, és keresd egy napig a szívből jövő boldogságot. Ma tedd azt, amit a lelked diktál, ma tedd azt amit a benned lévő boldog önmagad tenne.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta


Az Angyalok és Arkangyalok tanfolyamon szeretettel és titkok nélkül mutatom meg azokat az angyalkommunikációs technikákat, amelyeket én is használok minden nap.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!