Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Feltétel nélküli szeretet

A mai angyali üzenet arra kér, hogy szeresd önmagad, szeresd a körülötted lévőket, és szeress minden helyzetet és eseményt, amelyek veled történnek.
A megsebzett részed, az egód valószínűleg nem érti ezt az üzenetet. Ő az, aki nem érti, miért kellene, vagy hogyan lehetne szeretetet adni mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Az egó számára a szeretet egy értékes valuta, amelyet nem pazarolhat el csak úgy, mindenféle feltételek, szóbeli vagy hallgatólagos megállapodások, és legfőképpen viszonzás nélkül.
A megsértett részed, az egód azt sem érti, hogy mit értenek az angyalok azon a kitételen, hogy „szeress minden helyzetet”. Az egó szerint semmi szeretni való sincs azon amikor, valaki megtámadja őt. Az egó úgy véli, hogy bizonyos nehéz, kellemetlen, küzdelmes helyzetekben semmi keresnivalója sincs a szeretetnek.
Fontos, hogy tudd és értsd: Az egó nem képes a szeretetre. Sem a látszólagosra, sem a válogatottra, sem a feltételesre, sem semmilyenre. Az egó egyetlen képessége a félelem, hiszen ő maga is félelemből áll, ezért csak ezt az érzést ismeri, csak ezt az érzést adja tovább, és csak félelemből tud reagálni.
A lelked azonban teljesen más. A lelked maga a szeret. A színtiszta, feltételek, elvárások nélküli égi Szeretet egy földi darabkája, amely folyamatosan szeretetet sugároz, amely folyamatos szeretetével megváltoztatja a valóságodat – ha hagyod neki.
A lelked az a részed, amely pontosan érti, mit jelent a feltétel nélküli szeretet kifejezés. A lelked az a részed, amely el sem tudja képzelni, hogy hogyan lehetne feltételekhez, alkukhoz, megállapodásokhoz, elvárásokhoz kötni a szeretetet.
A lelked az, aki akkor is szereti önmagadat, ha az egód éppen egy listával áll elő, hogy mennyi mindent kellene máshogyan csinálnod.
A lelked az, aki akkor is szeret másokat, amikor az egód épp arra koncentrál, hogy hányszor, hogyan, és milyen mélyen bántottak meg, vagy – szerinte – mennyire hálátlanok.
A lelked az, aki akkor is szeretettel engedi bele magát egy-egy helyzetbe, amikor ott az egód nyers energiákat, támadásokat, bántást, sérelmeket, harcot vagy nehézségeket vizionál.
A lelked az, aki ezzel – az egó számára logikátlan – állandó szeretettel megváltoztatja a valóságodat.
Amikor hagyod, hogy a lelked minden racionális ok nélkül egyszerűen csak szeressen téged, szeresse az embereket körülötted, és szeretettel árasszon el minden helyzetet akkor az általad megtapasztalt fizikai valóság változni kezd. A feltétel nélküli önszeretet meggyógyítja a testedet. Mások feltétel nélküli szeretete – az a szeretet, amelyet minden ok nélkül te adsz másoknak – meggyógyítja az emberi kapcsolataidat. A veled történő események, és a körülötted felbukkanó lehetőségek feltétel nélküli szeretete – akár igent mondasz ezekre az eseményekre és lehetőségekre, akár kilépsz belőlük – meggyógyítja az életedet.
Ma ne mérlegelj, ne hallgass az egódra, ne nézd meg az egód listáit arról, hogy ki hogyan bántott, egyszerűen csak adj feltétel nélküli szeretetet magadnak, a körülötted lévőknek és minden helyzetnek, amelybe jelen vagy.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Istennők jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Az Angyalok és Arkangyalok tanfolyamon szeretettel és titkok nélkül mutatom meg azokat az angyalkommunikációs technikákat, amelyeket én is használok minden nap.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!