Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Tértisztítás

A mai angyalkártya arra kér, hogy tedd rendbe a fizikai és az energetikai környezetedet is. Ez a kettő szoros összefüggésben van egymással: Amilyen a fizikai környezeted lassan olyanná formálódik az energetikai is, és amilyen az energetikai környezeted az hat a fizikai megfelelőjére is.
E kettő kölcsönhatása jóval fontosabb, mint azt gondolnád. Hiába végzel energetikai tértisztítást, ha kosz és rendetlenség van a lakásodban, akkor a negatív energiák sokkal könnyebben megtapadnak ott. Ha kitakarítasz, rendet raksz, kiszellőztetsz és természetes fényt engedsz a lakásodba, akkor viszont a pozitív energiák időznek szívesebben nálad.
Az angyalok ma nemcsak abban segítenek neked, hogy megértsd a fizikai tér és a hozzá kapcsolódó energiamező kölcsönhatását, de támogatnak a takarításban és a tértisztításban is.
Jophiel arkangyal a szépség és a rendezettség angyala ma szívesen segít neked takarítani és megemelni a környezeted rezgésszintjét. Kezdheted a folyamatot egy rendrakással és takarítással, ha pedig ezzel megvagy, talán ahhoz is kedvet kapsz, hogy kiszellőztess, friss levegőt engedj a lakásodba. Ha szeretnél, párologtathatsz illóolajat, vagy meggyújthatsz egy kellemes illatú füstölőt, esetleg néhány gyertyát. Ha lehet csak természetes alapanyagú illatosítókat használj.
Keress egy kellemes, csendes helyet a lakásban, és teremts magadnak néhány olyan percet, amikor senki sem fog zavarni, és nyugodtan meditálhatsz. Tegyél be egy nyugtató, relaxációs zenét, hunyd le a szemed, és jelenítsd meg a következő képeket:
A lakásodba Jophiel arkangyal érkezik, aki egy erős, nőies energiájú angyal. Jophiel arkangyal csodálatos pink színű angyalfénnyel átmossa a lakásodat. Láthatod, hogy összesepri, feltörli és kiporszívózza az összes negatív energiát a lakásodból. Minden olyan sötét vagy fénytelen energiamező amely eddig esetleg a lakásodban volt Jophiel arkangyal világító pink fényében feloldódik. Végül az egész lakásod szeretetteli mély rózsaszín fénnyel ragyog. Még a sötét sarkokból, eldugott zugokból is ez a ragyogó, gyógyító, rózsaszín angyalfény árad. Ha szeretnéd, megkérheted Jophiel arkangyalt arra is, hogy mossa át az aurádat, és az energiarendszeredből pucoljon ki minden blokkot, sötét foltot és félelmet. Jophiel arkangyal szeretetteli gyógyítása pozitívra cseréli a negatív gondolataidat is. Végül köszönd meg Jophiel arkangyalnak a segítségét, a szeretetét, a gyógyító munkáját.
Ezt az angyalmeditációt nemcsak a lakásod megtisztítására használhatod, de alkalmas az irodád, munkahelyed, nyaralód, szállodai szobád, autód és minden más olyan számodra fontos tér tisztítására, feltöltésére, amelyekben hosszabb-rövidebb időt töltesz el.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Még több angyalmeditációt találsz a 33 angyalmeditáció című e-könyvben. Ezt az elektronikus könyvet ajándékba adom mindenkinek, aki feliratkozik az Angyali Segítség hírleveleire.
Kattints ide, és töltsd le a 33 angyalmeditációt még ma.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!