Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Gyakorlat teszi a mestert

Angyalaid ma arra kérnek, hogy hagyj időt magadnak a gyakorlásra! Az egónk sokszor azt várja el tőlünk, hogy minden azonnal, és elsőre menjen. Sokszor olyasmiket mondunk magunknak: „Jó, teszek egy próbát, de ha nem megy, abbahagyom…” Az angyalok nem értik, hogy miért csak egyet? Miért felejtjük el azt, amit totyogó korunkban még olyan jól tudunk: Egy próba, nem próba. Ha kisgyermekként az első fenékre esésnél feladtad volna a járás megtanulását, ma nem tudnál járni, és azt hinnéd, te erre nem is vagy képes. Hiszen adtál magadnak egy esélyt, de az nem jött össze, így ez biztos olyasmi, amit te nem tudsz megcsinálni. Ugye, milyen nevetséges ez az érvelés? De az ugyanolyan nevetséges, amikor a terveid, céljaid, vágyaid közül adsz fel valamit csak azért, mert az nem sikerült elsőre.
Angyalid ma arra kérnek, hogy fuss neki újra! Tanulj, gyakorolj, változtass, ügyesedj, és végül sikerülni fog.
Angyalaid ma segítenek neked abban, hogy megértsd: A kudarcok nem piros lámpák, amelyek azt mondják: Ne menj tovább. A kudarcok valójában csak javaslatok: Ne így csináld. Mehetsz a célod felé, de ez a forma, amit most választottál, nem visz el oda. Változtass valamit a hozzáállásodon, a módszereden.
Lehet, hogy csak egy apróságot kell változtatnod. De az biztos, hogy a folyamatos újrapróbálkozások, a folyamatos tanulás és gyakorlás végül meghozza a sikeredet. Végül mester leszel abban, amiben szeretnél, mert gyakoroltál.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalok és szentek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Szívesen megajándékozlak a 33 angyalmeditáció című elektronikus könyvvel, amely segít összekapcsolódnod az angyalokkal és jobbá tenni az életedet.
Kattints ide, és töltsd le a 33 angyalmeditációt még ma.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!