Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Tanulás és tanítás

Zadkiel arkangyal arra emlékeztet téged, hogy minden pillanatban tanulsz és tanítasz:

„Isten Szeretett Gyermeke minden pillanatban, minden élethelyzettel tanulsz. Minden élethelyzetben felteheted magadnak a kérdést: Mit tanulhatok ebből a helyzetből? De minden pillanatban tanítasz is, és megkérdezheted magadtól: Mit tanítok ezzel a viselkedéssel másoknak.
Minden helyzetből tanulhatsz, és minden döntéseddel és cselekedeteddel tanítasz.
Ha úgy érzed, hogy az életed megrekedt egy szinten, ha úgy érzed, hogy nincs előremozdulás az életedben, vagy ha már régóta ugyanabban a helyzetben jársz körbe-körbe és képtelen vagy megtalálni a kiutat tedd fel magadnak ezt a kérdést: Mi az, amit nem veszek észre ebben a helyzetben? Mi az, amit megtanít, megmutat nekem ez a helyzet, de nem volta hajlandó észrevenni. Mi az, amit meg kellene tanulnom ahhoz, hogy kiléphessek ebből a helyzetből, (vagy megszűnjön létezni ez a helyzet)?
Ha a tanulás és a tanítás lehetőségeként tekintesz minden helyzetre sokkal könnyebben és boldogabban élheted az életedet.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című elektronikus könyvben minden élethelyzethez találsz gyógyító angyalmeditációt.
Most megajándékozlak ezzel az e-könyvvel. Kattints ide, és töltsd le a 33 angyalmeditációt még ma.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!