Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Méregtelenítés

Rafael arkangyal ma arra biztat, hogy szabadulj meg minden toxikus gondolattól érzelemtől és energiától:

„Isten Szeretett Gyermeke a gondolataid könnyedén bezárhatnak egy kényelmetlen és elviselhetetlen életbe. Épp ezért fontos, hogy időről időre megszabadulj a mérgező gondolataidtól. Ha méregteleníted a gondolataidat, az méregteleníti az érzelmeidet és segít megszabadulnod az alacsony rezgésű, mérgező energiáktól is.
Ma tarts egy gondolat-méregtelenítést. Ma szánj időt és energiát arra, hogy megszabadulj minden mérgező gondolatodtól.
Vedd sorra azokat a gondolataidat, amelyek bosszantanak, vagy félelemmel töltenek el. Vedd sorra az aggodalmas és haragvó gondolataidat is. Add át ezeket a gondolatokat nekem [Rafael arkangyalnak] hogy a fénybe vihessem őket, és megtisztíthassam azokat.
Ma tudatosan válassz magadnak pozitív gondolatokat. Ha pedig negatív gondolkodáson kapd magad, vegyél egy mély lélegzetet, és ismét add át a negatív gondolataidat nekem [Rafael arkangyalnak]. Lehet, hogy eleinte gyakran kell ezt megtenned, de ahogy egyre gyakorlottabbá válsz, egyre tovább leszel képes tudatosan pozitív gondolatok mellett dönteni.”

Ma érdemes elvégezned egy egyszerű angyalmeditációt:
Keress egy csendes és nyugodt helyet, tegyél be valamilyen relaxációs zenét (vagy válaszd a teljes csöndet, esetleg a természet hangjait). Ha szeretnél meggyújthatsz egy gyertyát, egy füstölőt, vagy párologtathatsz illóolajat is. Hunyd le a szemed, vegyél néhány mély lélegzetet és jelenítsd meg a következő képeket:
Rafael arkangyal lép a szobában, ahol vagy. Rafael arkangyalból ragyogó smaragdzöld fény árad miközben smaragdzöld szárnyaival átölel. A Rafael arkangyalból áradó smaragdzöld fény megnyugtat és szeretettel áraszt el. Most átadhatod Rafael arkangyalnak valamennyi haragvó, bosszús, fájdalmas, elkeseredett, reményvesztett és negatív gondolataidat. Láthatod, hogy ezek a sötét gondolatok Rafael arkangyal fényében feloldódnak és ragyogó arany fénnyé változnak. Töltsd fel a testedet, az aurádat az elmédet és a szívedet Rafael arkangyal smaragdzöld fényével. Végül köszönd meg Rafael arkangyal segítségét, és térj vissza a szokásos éber tudatállapotodba.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című az e-könyvben gyógyító meditációt is találsz Rafael arkangyallal.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!