Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Feltétel nélküli öröm

Ma Rafael arkangyal örömre tanít bennünket, mert a boldogság elérése valóban tanulható:

„Isten Szeretett Gyermeke az egész életedet élhetnéd örömben. Az egész életed lehetne örömteli, ha a benned élő Szeretetre hallgatnál. Ehelyett gyakran hallgatsz a benned élő félelemre. Arra az érzésre, amely folyton félelmekkel tölt el, amely folyton azt listázza, mennyi minden baj, gond, nehézség van az életedben, mennyi veszélynek vagy kitéve, mennyi a lehetséges támadás körülötted, és mennyire bizonytalan minden.
Az egód folyton a félelmeket mantrázza, és könnyebb az egó hangos és logikusnak látszó szavára hallgatni, mint a lélek szeretetteli, csendes gondolataira figyelni.
Ma változtass ezen a folyamaton!
Határozd el, hogy egy napig tudatosan figyelsz a lelked szavára, és a lelkedben lévő Szeretetre. Határozd el, hogy egy napig mélyebben figyelsz, mélyebben hallgatsz és meghallod azt is, ami az egó jajveszékelése mögött hallatszik: a lelked örömteli dalát.
Ma minden pillanatban vedd sora a jó dolgokat. Minden pillanatban keress legalább három dolgot, amelynek ott és akkor örülhetsz. Minden pillanatban listázd az okaidat arra, hogy már most boldog legyél.
Lehet, hogy az egód jajveszékelésebe kezd, ha az öröm okait keresed. Lehet, hogy mint egy kisgyerek, aki nem kap elég figyelmet egyre hangosabban és egyre erőszakosabban tolja majd eléd a félelmeket. De neked nem kell ezzel törődnöd. Ezek helyett a félelmek helyett válaszd tudatosan keresd tovább az örömöt és a boldogságot magadban.
Abban a pillanatban, hogy megtalálod az örömöt és a boldogságot az egód elhalkul és a lelked szólal meg. Ha hagyod, hogy átjárjon a boldogság a szeretet dala lesz hangosabb a szívedben.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A 33 angyalmeditáció című az e-könyvben gyógyító meditációt is találsz Rafael arkangyallal.

Kövess az instagramon is: www.instagram.com/angyalisegitseg

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!