Angyali Segítség

33 angyalmeditáció – ajándék e-könyv neked

Klikelj ide, ha kéred a 33 angyalmeditáció című e-könyvet!

Az angyalok itt vannak körülöttünk, és csak arra várnak, hogy megszólítsuk őket. Igen, neked is vannak angyalaid, akik boldogan segítenek neked, ha kéred. Most azt is megmutatom neked, hogy hogyan kérheted ezt a segítséget egyszerűen, rövid angyalmeditációk formájában.

Régi vágyam volt, hogy minél több embernek segíthessek abban, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljenek az angyalaikkal, és megtapasztalhassák az angyalok segítő erejét. Ezért írtam meg a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Ebben a kötetben 33 egyszerű angyalmeditációt gyűjtöttem össze neked. Ezek néhány mondatos meditációs képek, vagy alaphelyzetek, amelyek igen erős energiával bírnak. Kezdők, haladók, és teljesen profik is könnyedén használhatják ezeket a meditációkat. A 33 meditáció egy teljes folyamatot alkot lépésről lépésre egyre gazdagabbakká, egyre komplexebbekké válnak, így könnyedén tanítanak az angyalokkal való közös munkára.

Miután letöltötted az e-könyvet több hasznos, segítő angyali levelet is küldök majd neked. Ezek a levelek hetente, kéthetente érkeznek majd hozzád és rengeteg hasznos, segítő információt tartalmaznak az angyalokról.

Az Angyali Segítség leveleiben időről időre exkluzív ajándékokat is küldök neked, amelyeket csak a levelek olvasói kapnak meg. Tulajdonképpen a 33 angyalmeditáció az első ilyen exkluzív ajándék. Ha szeretnéd megkapni ezt a könyvet csak annyi a dolgod, hogy idekattintasz, és feliratkozol:

Kattints ide, és töltsd le a 33 angyalmeditáció című ajándék e-könyvet!

33_Angyalmeditacio_cimlap

Angyalmeditációk és meditációs ciklusok

A 33 angyalmeditációban nemcsak 33 angyalmeditációt találsz felsorolva, de ezekből 17 meditációs ciklust is készítettem neked.
A meditációs ciklusok abban segítenek majd neked, hogy egy-egy konkrét élethelyzetben segítséget kérj az angyaloktól.
Találsz a szerelmi életedet gyógyító meditációs ciklust, a bőséget az életedbe vonzó meditációs ciklust, gyógyulást elősegítő meditációs ciklust, az angyalokkal összekapcsoló meditációs ciklust, de például a lakásod megtisztításához is találsz egy egyszerű folyamatot az e-könyvben.

Ha szeretnéd jobban megismerni a 33 angyalmeditáció című e-könyvet, nézd meg ezt a videót:


Kattints ide, és iratkozz fel a 33 angyalmeditáció című ajándék e-könyvre!

Megmutatom, hogyan meditálhatsz
A könyv három részből áll. Az első részben néhány általános, elméleti információt osztok meg veled arról, hogy kik is az angyalok, hogyan érdemes meditálni, és mitől válik különlegessé egy-egy angyalmeditáció.
Ha elolvasod ezt a néhány oldalt máris érthetővé válik a számodra, hogy mi a teendő a kötet gerincét alkotó 33 angyalmeditációval, amelyeket a második részben találsz. Itt minden oldalon egy-egy rövid angyalmeditációs képet fogalmaztam meg.
A kötet harmadik része igazi különlegesség:
Itt arról írok röviden, hogy ha egy-egy élethelyzet megoldására szeretnél egy-kéthetes angyalmeditációs ciklusokat beilleszteni az életedbe, akkor melyik meditációkat érdemes elvégezned, és milyen sorrendben.

A kötet első meditációját itt meghallgathatod vezetett meditációként is:


33angyalmeditáció444

Hogyan fogom tudni elolvasni a 33 angyalmeditáció című elektronikus könyvet?
Az e-könyvet a számítógépen, okos telefonon és tableten is lehet olvasni, tehát, ha ezt az oldalt látod, akkor a 33 angyalmeditációt is tudod majd használni.
A könyv egy PDF fileban fog megérkezni hozzád. Ha szükséged van ingyenes PDF olvasóra, akkor érdemes ide kattintanod és az Adobe oldaláról letöltened azt.

Akkor is letölthetem, ha még sohasem meditáltam?
A 33 angyalmeditációnak az a célja, hogy megtanítson az angyalokkal végzett közös meditációkra bennünket. Teljesen kezdők, haladók, és az angyalokkal régóta együtt dolgozók is fognak találni benne segítséget önmaguk számára.

Hol tudhatok meg még többet a könyvről?
Érdemes ide kattintanod és követned a 33 angyalmeditáció facebbok oldalát, itt sok érdekességet megtudhatsz a könyvről:

Kattints ide, és iratkozz fel a 33 angyalmeditáció című ajándék e-könyvre!

 

***

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!